- 19 Şubat 2009
- 22.508
- 4.074
- 2.483
Bugün de bitti, almadık dos, daha da almayız. Oyalayıp durdular bizi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gençler kafam fena 5 dyblw Chivas 2 duble jack çaktım antalyada tatildeyim ailecwk sabah gorüsürüz artık mesajlar gözümün önünde uçuyor anlamıyorum hadi kendinize iyi bakın aslolan herzaman Galatasaray
Not; Allah Razı olsun telefon sözlüğünden yazabildim bişeyler
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linnes monte edilcek diye de bize monte edilmesin Manu maçındaki.bencede iyi adam ilk 11 monte edilmediki hic.
Hocam ne bedeli başkanımız dün mitingdeydi.Dumankaya'nın bedelini çok ağır ödeyecez
Anadolu dan gelen bir topcu olsa Istanbul gecelerinde kaybolur gider..Neyseki altyapısı saglam.. Ama aldığı ucretin 4-5 katını alıyorsa o adam sapıtır. Bu da bizim kulubun yonetim hatası. Garanti sabit Yuksek ucret değil, basarıya dayalı sistem olmalı.İstanbulun Geçe Hayatına akarım.
"Ben Oldum" tribüne girerim.
Yüksek maaş.... Fazla çalışmam.
... Evet Mutlu Olurum.
MexesCavandanın maliyetine sol stoper-sol bek oynayabilen uzun boylu maliyetsiz bin tane topçu bulurum
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Provakasyon amaçlı yazılmış bir yazı ya da gerçekten beyni yıkanmışbu nasıl bi kafa yapısı lan anne-baba rızası olmadan Cennet'e adım atabileceğini sanmak neyin kafası. Bu sitem neyin nesi?
Trabzon da gecen sene 1 assisti varmış. TV de soyledi.. Buyuk basarı. Super bir topcu aldık.. Neticede biz 0 assist, 0 golu olan Tarık için yaklasık 5m€ odemiş takımızLazio'nun da ilk 11 oyuncusu değildiki. Adamın kariyerindeki asist ve gol sayısına Sabri bile 1 sezonda ulaşıyor.
Savunma yönü de en azından Trabzonda izlediğim kadarıyla öyle Sabri ya da Linnes'in fersah fersah üstünde değil.
Trabzon da gecen sene 1 assisti varmış. TV de soyledi.. Buyuk basarı. Super bir topcu aldık.. Neticede biz 0 assist, 0 golu olan Tarık için yaklasık 5m€ odemiş takımız((
Renktaşlarimizin önünde saygı ile egiliyorum.
Isla Cagliari'de.
Bonservis 4 Milyon Euro
Yıllık ücret 700.000 Euro
Hem Cavanda'nın hem Tolga'nın bölgesinde oynuyor üstelik.