Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün de bitti, almadık dos, daha da almayız. Oyalayıp durdular bizi.

Gençler kafam fena 5 dyblw Chivas 2 duble jack çaktım antalyada tatildeyim ailecwk sabah gorüsürüz artık mesajlar gözümün önünde uçuyor anlamıyorum hadi kendinize iyi bakın aslolan herzaman Galatasaray

Not; Allah Razı olsun telefon sözlüğünden yazabildim bişeyler

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gençler kafam fena 5 dyblw Chivas 2 duble jack çaktım antalyada tatildeyim ailecwk sabah gorüsürüz artık mesajlar gözümün önünde uçuyor anlamıyorum hadi kendinize iyi bakın aslolan herzaman Galatasaray

Not; Allah Razı olsun telefon sözlüğünden yazabildim bişeyler

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aman abi dikkat :D

İstanbulun Geçe Hayatına akarım.
"Ben Oldum" tribüne girerim.
Yüksek maaş.... Fazla çalışmam.

... Evet Mutlu Olurum.
Anadolu dan gelen bir topcu olsa Istanbul gecelerinde kaybolur gider..Neyseki altyapısı saglam.. Ama aldığı ucretin 4-5 katını alıyorsa o adam sapıtır. Bu da bizim kulubun yonetim hatası. Garanti sabit Yuksek ucret değil, basarıya dayalı sistem olmalı.

sol stoper hala alabilirz ki yeterki chedjuyu aLsın marsilya

Lazio'nun da ilk 11 oyuncusu değildiki. Adamın kariyerindeki asist ve gol sayısına Sabri bile 1 sezonda ulaşıyor.

Savunma yönü de en azından Trabzonda izlediğim kadarıyla öyle Sabri ya da Linnes'in fersah fersah üstünde değil.
Trabzon da gecen sene 1 assisti varmış. TV de soyledi.. Buyuk basarı. Super bir topcu aldık.. Neticede biz 0 assist, 0 golu olan Tarık için yaklasık 5m€ odemiş takımız :(((

İsla'nin bonservisi 4 milyon euro maaş 700 bin euro . tolga'nin bonservisi 3 milyon euro maaş 2 milyon euro = sonuc ffp

Trabzon da gecen sene 1 assisti varmış. TV de soyledi.. Buyuk basarı. Super bir topcu aldık.. Neticede biz 0 assist, 0 golu olan Tarık için yaklasık 5m€ odemiş takımız :(((

sabrinin kaç asisti var geçen yıl aç bak asiste göre değerlendiriceksek illa konuşturacaksınız beni

Hala sag bek icin transfere gerek yoktu diyenler var, yaw hic mi hazirlik maclarini izlemediniz? Manu macinda 5 golun 3u linnes yuzunden geldi. Gecen sezon az oynasa bile oynadigi maclarda hızı haric bir ozelligi olmadigini gorduk, daha neyini saviniyorsunuz.

Adam cok korkak oynuyor, insan bi calim atar, ileri dogru dribbling yapar... linnes topu aldiginda cogu zaman hep geriye pas veriyor.

Cavanda konusuna gelince, cavanda hızlı, oyununda risk alan, bire birde etkili olan, topu aldiginda ileri dogru dribbling yapan bir sag bek, fizik olarak da guclu, linnes'e dokunsan adam ucuyor anasini satiyim.

Maliyeti de uygun, kafasini futbola verdigi surece takima katkisini zamanla goreceksiniz.

Bu takima leiva veya diarra veya bu seviyede bir önlibero gelse cok saglam bir takim ortaya cikar.

Son düzenleme:
2d3dd3e9d2424c0af922c4bf1457f79d.png

rip

lucas leiva için hala umudum var,yarın cavanda imza töreninde kesinleşir artıkl haber gelmiştir

Isla Cagliari'de.

Bonservis 4 Milyon Euro

Yıllık ücret 700.000 Euro

trabzonspor leş bir kadroydu,cavandayı pek beğenmememe rağmen bir de sneijderin atacağı toplara sağdan dripling atarken göreceğiz umarım kendini verir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt