Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cavanda Lazioda son 2 senesinde çıkış yapmıştı Trabzondada Ocak ayına kadar iyi oynadı. Daha sonra zaten takım içi huzursuzlukları oldu bide bir rivayete göre parasını alamamış Sonra sallamadı bi süre sonrada kadro dışı kaldı
Ujfa etkisi yaratırdı.Demichelis bir sene iş yapmazmiydi espanyol Ä gitmiş adam. Geçen yıl 29 maça çıkmış az değil pl de.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Noldu guvendigin daglara kar mi yagdi
Iyi transferler yapildi, maliyetlere fazla takilma yapacak birsey yok, bizlere oyunculari degerlendirmek duser.
Gecen sezonla kiyaslarsan cok daha iyi takimiz.
Eren, Serdar, Cavanda, Bruma
Bu takima bir de leiva veya diarra gibi önlibero alinirsa tam olur.
Ben Galatasarayin oyuncusu oldugunu dusunmuyorum. Yani DMC almayip Cavanda ile transferi kapatiyorsak bunun adi dupeduz rezilliktir.
Ama gider Leivayida aliriz o zaman bu transfere olumlu bakabilirim
Dursun beleş adam almaz illa kazığı yiyecek yemeden rahatlamıyor herifMenez de beleş almış Bordeaux aslında bizde iş yapardı oda
Konusma ozurlu ve cahil Gokmen Ozdenak dan futbol yorumcusu olursa at y....ından gramafon ignesi olur.. Bu tip adamları izlemeyin, izlettirmeyin. Vaktinize yazık..10 dk dinledim bi b.k anlarsaniz helal olsun size. Bu ülke nerden buluyor bu cahilleri..
Gokmen Ozdenak'tan Oneriler Transfer Raporu 8 Ağustos 216 - YouTube
Gökhan bizi reddetmis Beşiktaş'a evet demiş kiralık gelecekmiş
10 dk dinledim bi b.k anlarsaniz helal olsun size. Bu ülke nerden buluyor bu cahilleri..
Gokmen Ozdenak'tan Oneriler Transfer Raporu 8 Ağustos 216 - YouTube
Gelmesin zaten kel kafa. Adami her sene yaziyolar zorla getircekler Turkiye'yeGökhan bizi reddetmis Beşiktaş'a evet demiş kiralık gelecekmiş
İnler gelmesin zaten.Leiva veya lass olmuyorsa scout transferine yönelmeli.Adam yiyen o kadar çok genç var ki.Bazıları sabah öğle akşam ortasahada adam yiyor 3 öğün
Gelmesin zaten kel kafa. Adami her sene yaziyolar zorla getircekler Turkiye'ye
Scout transferi ne olacak ya gider ozan tufan Ä teklif yapar bunlar fenerden genç yetenek diye. Kırk yılda bir carole gibi bir adam bulduk her transfer onun gibi olsa keşke
Zamaninda gelmedi simsi gelmesin zatenFener'e geldi zamanında adam begenmediler. Neden gelsin adam. Bence çok kaliteli ve sağlam topçu ayrıca ayrıca eren ile çok iyi anlaşan birisi