Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demichelis bir sene iş yapmazmiydi espanyol Ä gitmiş adam. Geçen yıl 29 maça çıkmış az değil pl de.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Cavanda Lazioda son 2 senesinde çıkış yapmıştı Trabzondada Ocak ayına kadar iyi oynadı. Daha sonra zaten takım içi huzursuzlukları oldu bide bir rivayete göre parasını alamamış Sonra sallamadı bi süre sonrada kadro dışı kaldı

Ben Galatasarayin oyuncusu oldugunu dusunmuyorum. Yani DMC almayip Cavanda ile transferi kapatiyorsak bunun adi dupeduz rezilliktir.

Ama gider Leivayida aliriz o zaman bu transfere olumlu bakabilirim

Noldu guvendigin daglara kar mi yagdi :D

Iyi transferler yapildi, maliyetlere fazla takilma yapacak birsey yok, bizlere oyunculari degerlendirmek duser.

Gecen sezonla kiyaslarsan cok daha iyi takimiz.

Eren, Serdar, Cavanda, Bruma

Bu takima bir de leiva veya diarra gibi önlibero alinirsa tam olur.
:D aynen kardeşim büyük seviye atladı takım. Efsane basganim ve kardeşinin totusunun kılıyım ben...

NFA_07 tarafından gönderildi.

Menez de beleş almış Bordeaux aslında bizde iş yapardı oda

Gökhan bizi reddetmis Beşiktaş'a evet demiş kiralık gelecekmiş

İnler gelmesin zaten.Leiva veya lass olmuyorsa scout transferine yönelmeli.Adam yiyen o kadar çok genç var ki.Bazıları sabah öğle akşam ortasahada adam yiyor 3 öğün

Scout transferi ne olacak ya gider ozan tufan Ä teklif yapar bunlar fenerden genç yetenek diye. Kırk yılda bir carole gibi bir adam bulduk her transfer onun gibi olsa keşke

Yalniz bu maliyetli transferlerin gelecek adina anlamini biliyorsunuz degil mi?

Sampiyon olsak dahi gelecek sezon yildiz fln alamayiz artik cünkü 65e iyice yaklastik cöplere paralari vererek. (FFP)

E bunlarin 1 yil sonra gitmeyecegine göre kendinizi cöp transferlere hazirlayin gelecek seneler.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Mauricio iyi mi lâ Son maçıma çıktım demiş herhalde tinerciler ile anlaşmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt