Mehmet Yıldız
Tecrübeli Üye
- 6 Haziran 2012
- 6.482
- 58
- 893
:bid:Renktaşlarimizin önünde saygı ile egiliyorum.
Helak Ol Yağlı Surat!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:bid:Renktaşlarimizin önünde saygı ile egiliyorum.
Helak Ol Yağlı Surat!
Aynen dediğin gibi renktaş performansa dayalı şekilde maaşları 2.5 bile olsaydı kimse sesini etmezdi.Anadolu dan gelen bir topcu olsa Istanbul gecelerinde kaybolur gider..Neyseki altyapısı saglam.. Ama aldığı ucretin 4-5 katını alıyorsa o adam sapıtır. Bu da bizim kulubun yonetim hatası. Garanti sabit Yuksek ucret değil, basarıya dayalı sistem olmalı.
Gençler kafam fena 5 dyblw Chivas 2 duble jack çaktım antalyada tatildeyim ailecwk sabah gorüsürüz artık mesajlar gözümün önünde uçuyor anlamıyorum hadi kendinize iyi bakın aslolan herzaman Galatasaray
Not; Allah Razı olsun telefon sözlüğünden yazabildim bişeyler
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ulan bir de konuşuyorlar imza töreninde yok o istedi yok bu istedi ama biz Galatasaray'ı seçtik diyorlar
ulan Dursun denen heriften başka o paraları kim verir size biri 1.250 eder en fazla diğeri 750 ama biz ne yaptık 2şer verdik yani 2 milyon zarara soktuk durup dururken kendimizi bonservislere girmiyorum bile
Allah belamızı verdi. Başka bir açıklaması yok maalesef başımıza gelenlerin...
NFA_07 tarafından gönderildi.
Youtube uzerinden yorum yapmak sacmalik biliyorum ama su adama bos demek biraz fazla abarti gibi. Kafasini verir ve yuregi ile oynarsa Eboue etkisi yapabilir. Trabzon'daki performansini ciddiye bile almiyorum. Oraya Mesii'yi yollasan kariyeri biter...
Pedro Cavanda | Welcome To Trabzonspor - YouTube
Selcuk ile Buraki topcu yapan yer trabzon oyle deme. Iyi oyuncu her yerde iyi oyuncudur. Iyi oynamasa bile en azindan kumasini belli eder.
ilk üç tamam son üç birer milyon az gerisi EN AZ birer milyon fazla alıyor hatta 2-3 tanesi futbolcu bile değilRenato Sanches Bayern'den 1.5 Milyon Euro alırken biz 2 Milyon'dan başlatıyoruz çeyrek yeteneğinde olamayacak oyuncuları.
Sneijder-4.5
Muslera-3.575
Podolski-3.0
Selçuk-2.7
Chedjou-2.3
Eren-2.15
Dzemaili-2.1
Serdar-2.0
Tolga-2.0
Umut-1.85
Olcan-1.8
Semih-1.7
Tarık-1.6
Donk-1.5
.
.
.
.
Bruma-1.5
Carole-700 K
Sinan-500 K
son 3 isim büyük ihtimal en iyi olacak isimler bu sene için.
Sonra takım neden oynamadı. Arkadaşlık nerede.
Yukarıda yazan isimlere de ceza kesip küstür.
Fenerli başkan yönetse bundan kötüsünü yapamaz utanıp.
ben de canlı izledim akşam valla ben de bi b.k anlamadım10 dk dinledim bi b.k anlarsaniz helal olsun size. Bu ülke nerden buluyor bu cahilleri..
Gokmen Ozdenak'tan Oneriler Transfer Raporu 8 Ağustos 216 - YouTube