Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cidden su umut olcan tarık donk ve dzemailiden nasıl kurtulucaz biz yaa resmen gereksiz yükler

Sadece trabzon'da mı izledim? Lazio kariyeri hakkında bir fikrin var mı?

Tekrar söylüyorum, Cavanda öylr oyuncu böyle oyuncu demiyorum. Boş adam değil diyorum sadece.

Aysal başganımız olsa Sol bek'e de Lukakuyu almıştık şimdi Renktaş.

Yardırırlardı.

Cavanda ile Tarık'ı kıyaslama Can. Çok saçma bir kıyas olur çünkü.

Cavanda en azından Lazio/Seria A görmüş, az da olsa Belçika milli takım ortamını koklamış bir adam.

Cavanda boş adam değil en azından öyle diyeyim.

Oyunculari birebir kiyaslamiyorum ki zaten. Sadece onun da hizini topla kosmasini falan övüyordu millet o manada kiyasladim zaten.

Ben izledigim maclarda Cavanda'yi o kadar iyi bulmadim acikcasi, adam cok dengesiz yahu bir mac bakiyorsun cok iyi sonra öteki macta berbat ötesi.

Beni sinirlendiren orta sahadaki yoklugu doldurmamamiza ragmen hala baska yerlere transfer düsünülmesi. Bizim sezon bitince 2 tane olmazsa olmazimiz vardi, birisi forvet digeri de ön libero. Eren ile bir nevi forveti kapattik tek forvet olmasi riskli olsa da ama Tolga ile olmaz ön libero da olmaz o is bir kere.

Of ya su beceriksiz heriflerden tek istedigim forvet ve ön libero transferiydi bu sezon cünkü daha fazlasini beklemek hayalcilik.

Olm o duyumcunun son soyledikleri ne lan :red:

Inanmiyorum demek istiyorum ama diyemiyorum. O derece sacma geliyor kulaga. Tamam hadi menejerlik sirketinde calisiyor ama bu kadar bilgiyi nereden biliyor? Mehmet Ozbek telefonlari acmadi falan. Trolluyor olmasin...

Bu arada Pazartesi bitti yani Levia'da bitti. Gecmis olsun :mad:

Valla 30 lu yaşlarda bir bek geleceğine başarılı olursa 7-8 sene domine edecek birine tercih ederim

Poldi, sinan, bruma duvar pası yapacak adam bulamıyordu ya da boşluğa kaçacak birini bulamıyordu cavanda o açından on numara oldu :D

Aynen Renkdaş. Kenarlarda Güzel günler bizi bekliyor. Cavanda+Poldi veya Sinan sag kanadını otoban yaparız.

Cavanda transferini hem oyuncunun savruk olmasından hem elimizdekilerden üstün olmadığını düşündüğümden ve hem de sadece ligde oynayan bir ekip için Linnes ve Sabri yeterli olacağı için karşıyım açıkçası.

Bence bu bütçeyi ortasaha bütçemizin üzerine ekleyerek keşke çok iyi bir oyuncu alsaydık.

Son düzenleme:
Oyunculari birebir kiyaslamiyorum ki zaten. Sadece onun da hizini topla kosmasini falan övüyordu millet o manada kiyasladim zaten.

Ben izledigim maclarda Cavanda'yi o kadar iyi bulmadim acikcasi, adam cok dengesiz yahu bir mac bakiyorsun cok iyi sonra öteki macta berbat ötesi.

Beni sinirlendiren orta sahadaki yoklugu doldurmamamiza ragmen hala baska yerlere transfer düsünülmesi. Bizim sezon bitince 2 tane olmazsa olmazimiz vardi, birisi forvet digeri de ön libero. Eren ile bir nevi forveti kapattik tek forvet olmasi riskli olsa da ama Tolga ile olmaz ön libero da olmaz o is bir kere.

Of ya su beceriksiz heriflerden tek istedigim forvet ve ön libero transferiydi bu sezon cünkü daha fazlasini beklemek hayalcilik.

Ben de diyorum ki sadece trabzon maçlarında mı izlediniz? Eğer öyleyse trabzonun bataklık olduğunu hepimiz bliyoruz zaten. Hangi yabancı gelirse gelsin sapıtıyor orda. Cavanda boş adam değil. Hemen enseyi karatmayalım.

Dzemaili ile Mehmet Özbek tartıştı. Dzemaili ayrılmak için 1 M € isterken Özbek, "1.5 M € getir ve git" dedi. (DHA)

sana ne oluyor yaw, sen karisma

Cavanda transferini hem oyuncunun savruk olmasından hem elimizdekilerden üstün olmadığını düşündüğümden ve hem de sadece ligde oynayan bir ekip için Linnes ve Sabri yeterli olacağı için karşıyım açıkçası.

Bence bu bütçeyi ortasaha bütçemizin üzerine ekleyerek keşke çok iyi bir oyuncu alsaydık.
Cavandanın maliyetine sol stoper-sol bek oynayabilen uzun boylu maliyetsiz bin tane topçu bulurum

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sadece trabzon'da mı izledim? Lazio kariyeri hakkında bir fikrin var mı?

Tekrar söylüyorum, Cavanda öylr oyuncu böyle oyuncu demiyorum. Boş adam değil diyorum sadece.

Lazio da izlemedim tabi.

Ben Sabri'den bizi kurtaramayacağını düşünüyorum. Kurtaramayacak oyuncu da gelsin istemiyorum sadece.

ec99845ade478173ef93cdfbc2306542.jpg

bu nasıl bi kafa yapısı lan anne-baba rızası olmadan Cennet'e adım atabileceğini sanmak neyin kafası. Bu sitem neyin nesi?

Lazio'nun da ilk 11 oyuncusu değildiki. Adamın kariyerindeki asist ve gol sayısına Sabri bile 1 sezonda ulaşıyor.

Savunma yönü de en azından Trabzonda izlediğim kadarıyla öyle Sabri ya da Linnes'in fersah fersah üstünde değil.

Bence 4 sağ bek varken eldekileri yollamadan Cavanda'ya gerek yoktu.Linnes,Sabri götürürdü ligi.Salih,Semih gibi alternatifler de vardı.

Orta saha ve santrfora daha çok ihtiyacımız var şu anda.

Fenerin avni akerde trabzona 5 tane atip bir o kadarda kacirdigi macta trabzonun sag beki kimdi hatirlayan var mi?

Olay aslında basit. Galatasaray ve Trabzon yönetimi kime yakın? Galatasaray Kasımpaşa'ya neden bu kadar çok bonservis veriyor? Vergi borcu aniden niye düştü? Cevapların tek ortak noktası belli aslında.

Bence 4 sağ bek varken eldekileri yollamadan Cavanda'ya gerek yoktu.Linnes,Sabri götürürdü ligi.Salih,Semih gibi alternatifler de vardı.

Orta saha ve santrfora daha çok ihtiyacımız var şu anda.

yetersiz hepsi belki semih biraz kotarırdı sağbekte ama güven vermezdi cavanda daha net bir isim.

Cavanda fizik yapısı olarak çok kaliteli bir bek olmaya aday lakin zeka olarak sıfırın altında olduğu için bence de bize lazım olan bir bek değil.

Konu dışı

Lazioda güzel kadro kurdu. Cavanda muhabbetinden aklıma geldi. immobile,lukaku vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt