Ercan Vatansever
Kırmızı Üye
- 31 Ağustos 2010
- 1.912
- 482
- 1.653
cidden su umut olcan tarık donk ve dzemailiden nasıl kurtulucaz biz yaa resmen gereksiz yükler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece trabzon'da mı izledim? Lazio kariyeri hakkında bir fikrin var mı?
Tekrar söylüyorum, Cavanda öylr oyuncu böyle oyuncu demiyorum. Boş adam değil diyorum sadece.
Cavanda ile Tarık'ı kıyaslama Can. Çok saçma bir kıyas olur çünkü.
Cavanda en azından Lazio/Seria A görmüş, az da olsa Belçika milli takım ortamını koklamış bir adam.
Cavanda boş adam değil en azından öyle diyeyim.
Valla 30 lu yaşlarda bir bek geleceğine başarılı olursa 7-8 sene domine edecek birine tercih ederim
Poldi, sinan, bruma duvar pası yapacak adam bulamıyordu ya da boşluğa kaçacak birini bulamıyordu cavanda o açından on numara oldu![]()
Oyunculari birebir kiyaslamiyorum ki zaten. Sadece onun da hizini topla kosmasini falan övüyordu millet o manada kiyasladim zaten.
Ben izledigim maclarda Cavanda'yi o kadar iyi bulmadim acikcasi, adam cok dengesiz yahu bir mac bakiyorsun cok iyi sonra öteki macta berbat ötesi.
Beni sinirlendiren orta sahadaki yoklugu doldurmamamiza ragmen hala baska yerlere transfer düsünülmesi. Bizim sezon bitince 2 tane olmazsa olmazimiz vardi, birisi forvet digeri de ön libero. Eren ile bir nevi forveti kapattik tek forvet olmasi riskli olsa da ama Tolga ile olmaz ön libero da olmaz o is bir kere.
Of ya su beceriksiz heriflerden tek istedigim forvet ve ön libero transferiydi bu sezon cünkü daha fazlasini beklemek hayalcilik.
Cavandanın maliyetine sol stoper-sol bek oynayabilen uzun boylu maliyetsiz bin tane topçu bulurumCavanda transferini hem oyuncunun savruk olmasından hem elimizdekilerden üstün olmadığını düşündüğümden ve hem de sadece ligde oynayan bir ekip için Linnes ve Sabri yeterli olacağı için karşıyım açıkçası.
Bence bu bütçeyi ortasaha bütçemizin üzerine ekleyerek keşke çok iyi bir oyuncu alsaydık.
Sadece trabzon'da mı izledim? Lazio kariyeri hakkında bir fikrin var mı?
Tekrar söylüyorum, Cavanda öylr oyuncu böyle oyuncu demiyorum. Boş adam değil diyorum sadece.
Bence 4 sağ bek varken eldekileri yollamadan Cavanda'ya gerek yoktu.Linnes,Sabri götürürdü ligi.Salih,Semih gibi alternatifler de vardı.
Orta saha ve santrfora daha çok ihtiyacımız var şu anda.