Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olay aslında basit. Galatasaray ve Trabzon yönetimi kime yakın? Galatasaray Kasımpaşa'ya neden bu kadar çok bonservis veriyor? Vergi borcu aniden niye düştü? Cevapların tek ortak noktası belli aslında.

Ya kimsenin bişey caktigi yok bu adamlar Kulübü resmen soymaya gelmişler. Tepki çok büyük olmasın diyede bir kaç başarı peşindeler yoksa dursunun şampiyonluk kadro kalitesi filan hiç bişey gram umrunda değil bu net açık.

Ayrıca dursun kadar yalaka bir başkan görmedim ben. Artık ne kadar yalamışsa bu serveti elde edebilmek icin

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Yahu bu Cavanda da nerden cıktı? Haberi okuyunca tüm sevkim, neşem yok oldu vallahi.. Ulan bizde hiç akıllı adam yok mu yahu? Trabzon un coplerine mi kaldık? Kasımpasa dan sonra sıra Trabzon a mı geldi? Madem sagbek alacaksın, git al Debuşşi yi, olmadı Sagna yı, olmadı Valencia yı.. O zaman senin alnından opeyim.. Cavanda yı alan gerzekler seneye nasıl bu adamdan kurtuluruz diyecekler.. Bu sene Trabzon un dediği gibi..

Olay aslında basit. Galatasaray ve Trabzon yönetimi kime yakın? Galatasaray Kasımpaşa'ya neden bu kadar çok bonservis veriyor? Vergi borcu aniden niye düştü? Cevapların tek ortak noktası belli aslında.

aynen,bende bunu diyorum şu anda bence nakit sıkıntımız yok aynen osmanlı gibi trabzon gibi bizede devletten para geliyor

cünkü riva peşkeş çekildi

mesela bjk gibi parasız olsak görürüm ben bunları böyle deli gibi para veriyorlarmı

Ben de diyorum ki sadece trabzon maçlarında mı izlediniz? Eğer öyleyse trabzonun bataklık olduğunu hepimiz bliyoruz zaten. Hangi yabancı gelirse gelsin sapıtıyor orda. Cavanda boş adam değil. Hemen enseyi karatmayalım.

Yok Belcika milli takiminda da izledim bir iki defa.

Tolganin ruh halini dusunuyorum suan. Hertha Berlinde yillik 800.000 euroya oynarken( yarisida vergiye gidiyor eline gecen 400.000) Turkiyenin en buyuk takimina senelik 2 m. euroya transfer yapiyorsun. Muhtemelende banko 11 oynayacaksin. Butun gozler uzerinde olacak. Adam suan dunyanin en mutlu topcusu olabilir.
İstanbulun Geçe Hayatına akarım.
"Ben Oldum" tribine girerim.
Yüksek maaş.... Fazla çalışmam.

... Evet Mutlu Olurum.

Son düzenleme:
bu arada bjk baskanı fiko ne bj yapan ne yalaka bir adammış adam resmen rezil ediyor kulübü diyorki para mara vermeyiz forvet için

Lazio da izlemedim tabi.

Ben Sabri'den bizi kurtaramayacağını düşünüyorum. Kurtaramayacak oyuncu da gelsin istemiyorum sadece.

Boş adam değil Cavanda inan. Ama kafa olarak sıkıntılı tabi.

Sabri'den bizi kimse kurtaramaz. Kralı gelsin yine bir şekilde oynatılır bu herif.

Sent from my iPhone using Tapatalk

son bir not olarak galatasaray tarafı hem oyuncunun hem de liverpool'un tüm isteklerini karşıladı. banka teminatı vs. gibi bir sorun yok. bu saatten sonra gelmek istemez ise nedeni biz değil kendileri olacaktır.
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
(quakerboy - 8 ağustos 2016 17:51)

​
banka teminatı diye twitterda sallayanlara inanmayın bu adam bu kadar yerinde konuşuyorsa

bjkyi bu kibir bitirecek kendilerini büyük takım sanıyorlar

Hic sorma...

Forumlarina girdigin an kibir akiyor resmen. Ulan biz bile kibir yapmiyoruz. Zamaninda Avrupa'nin monackoymusuz , Ligi hoplatmisiz , herseyin ilkini biz tadmisiz ama gorsen adamlar her sene sl kaldiriyr zannedecek. Di-Yarra gelsede nasil kaldirilir gosterse :D

son bir not olarak galatasaray tarafı hem oyuncunun hem de liverpool'un tüm isteklerini karşıladı. banka teminatı vs. gibi bir sorun yok. bu saatten sonra gelmek istemez ise nedeni biz değil kendileri olacaktır.
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
(quakerboy - 8 ağustos 2016 17:51)

​
banka teminatı diye twitterda sallayanlara inanmayın bu adam bu kadar yerinde konuşuyorsa
Banka teminatını Cavanda için kullanmışız :)

trabzondan teminatla oyuncu alıcağımızı sanmıyorum gerçi burak yılmazın parasını ödemediğimiz için böyle birşey talep etmiş olabilirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt