Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GS Sportif AŞ yöneticisi Levent Nazifoğlu: "Dursun Özbek olmasaydı Alp Yalman olmasaydı Mehmet Özbek olmasaydı bu transferleri yapamazdım."

keske olmasaydiniz

Levent bey , son zamanlarda yaptığı transferlerden ötürü çok pozitif mesajlar alıyormuş lan kim atıyor bu mesajlar

3016634419012004-casper-jpg.jpg

Kesin bu atıyor :D :D

Bu sene: Muslera, Cavanda, Chedjou, Hakan, Carole, Selçuk, Tolga, Bruma, Sneijder, Podolski, Eren
Geçen sene: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Carole, Selçuk, Bilal, Yasin, Sneijder, Podolski, Umut

Cavanda ve Bruma dışında çok büyük bir fark yok. Tolga'nın yerine mutlaka birisi lazım ama mutlaka. Aslına bakarsanız Chedjou yerine de birisi lazım ama işte Serdar çöp'üne 4 milyon verdikleri için stoper almayacaklarını biliyoruz. Belki bir şans Denayer kiralanırsa 10 numara olur...

Nasil yok ya utanmasan umut > eren diyeceksin

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Luis Cavanda: Bu süreçte bana Jason Denayer yardımcı oldu. Galatasaray'a transferim konusunda beni Denayer ikna etti diyebilirim.

sende gel lan

transferleri Sneijder ve Denayer yapiyormus

Sergen kardeşime 1 gün ceza verdik 2 transfer açıklandı. :D

Hoş açıklanmasa daha iyiydi ya bunlar neyse.

Cavanda'nın smokin gömlek ve papyonu otele Dursun kendi terzisinden yollatmadıysa birşey bilmiyorum.

Bu tercuman neden eliyle agzini kapatiyor

Gizli Sakli bir mesele mi var

Nasil yok ya utanmasan umut > eren diyeceksin

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Benim için Eren'in Umut'dan bir farkı yok. 2 sene sonra Umut gibi yuhalayıp göndermeye çalışacağız. Hep birlikte, izler görürüz. Dünya'da Türk forvet yok Galatasaray'da, Fenerbahçe'de, Beşiktaş'da oynayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt