Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cavanda çok hızlı bir Oyuncu. Oyunumza biraz dinamizm ve hızlılık getirecek.

Bruma, Sinan ve Cavanda ile "90 Pace", Oyuncularımız olur. Gerekdinde Kontra yapılır, hızlı çıkılır. Şimdiye kadar bu tür hızlı oyuncu eksiklerimiz vardı.

Ön libero icin bir alternatif istiyoruz dedi.

Dün dedigim gibi bunlar Tolga'yi alarak oraya transferi kapatti, alirlarsa oraya bir cöp alacaklar ve transferi kapatacaklar.

Leiva yatti bence, yok dün konustuk 1 gün süre istedi falan bunlar bahane bence

Leiva bizden bir gün daha izin istemiş, yarın kampa katılacakmış izin süresi dolduğu için.

lucas leiva konusunu detaylı soran yokki. liverpoolda mı sorun var leivanın mı çekinceleri var niye bu kadar uzun sürdü 1 tane detay soran yok

levent bey pek konuşmayı bilmiyor ama ön libero alınacak şifre aramayın

1 önlibero daha alinacak lucas degilse baska biri alternatif diyor iste.
bence lucas degilde daha cok yetenek gibi transfer yapacaklar.
2 oyuncu olursa denayer olur.

Leiva'dan hala bir umut var demek ki. Allahım şu transfer bir olsa neler değişecek takımda...

Yalnız adam sanki olsa da olur olmasa da olur gibi konuşuyor. İnşallah bunlar oyuncunun eline koz vermemek için söylenen laflardır. En olmazsa olmaz transferimiz zaten önliberoya olacak, ötesi yok şu an.

Benim Cavanda transferine sevinme sebebim çok iyi defansif yönü olması değil. Topla çok hızlı ve bu takımın en büyük sorunu top ile mesafe kat edebilen futbolcu. Carole, Cavanda, Bruma, Sinan'ın olması bu yüzden beni mutlu ediyor ki bana kalsa ben Selçuk'u gönderip hem bir defansif orta saha hemde dribbling'i iyi bir orta saha oyuncusu alırım takıma. Bıktım artık şu takımda aldığı gibi topu sağına soluna verip rakip sahaya 5 dakika da geçen futbolcuları izlemekten.

Cavanda çok hızlı bir Oyuncu. Oyunumza biraz dinamizm ve hızlılık getirecek.

Bruma, Sinan ve Cavanda ile "90 Pace", Oyuncularımız olur. Gerekdinde Kontra yapılır, hızlı çıkılır. Şimdiye kadar bu tür hızlı oyuncu eksiklerimiz vardı.

Kesinlikle katılıyorum ilerideki kanat oyuncuları ile bek oyuncuları arasında bir uyumsuzluk vardı şimdi aynı ritim'e sahip olduklarından tek pas / duvar pasları / 0 çizgisine inmeleri bol bol görebiliriz ve geri dönüşlerde de sıkıntı yaşamayız

Lucas olmazsa alternatifler de var demek istedi galiba; onlarla da görüsüyoruz dedi

Denayer ve on libero ama tolga'ya alternatif alacagiz gibi

Yine ön libero bos kaldi

melo inşallah gelmez hem ihtiyacımızı karşılamaz hemde iyi anıldığı yerde küfürlerle gidebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt