Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sergenin dönmesine 22 saat var. o dönmeden enaz 1 en fazla 2 transfer daha açıklanır sonrada transfer sezonu kapatılır.

Ulan tek yıldız alamadan dönemi kapattılar yine

Koca kulüp kimlere kaldı. Bonservissiz topçu kaliteli olmuyormuş. :red:

Salak bi muhabir donk ve linnesi sosyal medya aldı dedi ne alaka beyinsis

Beyler seçme imkanız var olsa...
Leiva mi Diarra ?

Ben Diarra seçerdim.

Bence transferlerimiz su ana kadar gayet iyi (tolga yillik ucreti haric) ama Leiva/Yuksek kaliteli on libero sart

Bir spor muhabiri de JOR'a sorsa... Transferler senin istediğin doğrultusunda mi yapıldı, diye...

Koca sezonu sakat tolga ile geçirmeyi planlamışlar

Bence Leiva İmana gelip Evet diyecek ve parçalı Giyecek.

Şimdi Leiva olmazsa, biz Diarra'yı isteriz... Bunlar Mahmut'u alırlar...

@GalatasaraySK

Levent Nazifoğlu: Lucas Leiva ile dün şahsen görüştük. Bizden 1 gün daha izin istedi. Bugün akşama kadar netleşecek.

Olacak olacak!

Sosyal medyadan leiva ilgili bişeyler yapın la

Bende yattı gözüyle bakıyordumda Leivanın dün bizzat kendinin arayıp izin istemesi bi işaret

Ben bu adamlarin hic bir sözüne inanmam acikcasi, bizi yemlemek icin de söylemis olabilir onu. Leiva tamam onu cepte görün diyordu millet, o zaman ben demistim burada yakinda "Leiva sorun cikariyor" veya "Esi Türkiye'ye gelmek istemiyor" veya "ülkedeki sorunlar transferi zora soktu gibi" haberler cikar yakinda diye.

Dün ya da önceki gün de bu haberleri gördüm ben medya'da. Beceremiyorlar abi yurt disindan adam almayi beceremiyorlar, oradaki ikili münakasalara giremiyorlar capsiz herifler. Tolga'yi da türk diye alabildiler ancak. Bunlar yurt disindan kalburüstü bir adami HAYATTA alamaz.

Podolski'nin gecen sene nasil geldigini de biliyoruz sonucta, Apo Hamza geldiginde kisin ayartmisti Poldi'yi bunu acik acik söylemisti yabanci kontenjani acamadiklari icin alamamislardi sadece.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt