Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nazifoglu leiva dun aksam bizi aradi 1 gun daha sure istedi diyor, sonra da yonetim olarak toplanti yapacagiz diyor ahhahhaha yaw taraftari geri zekali mi zanediyor

Neyin toplantisi, sen adami istiyorsun, adam tamam sorunlari hallettim geliyorum derse bunlar da 2 gun izin isterler toplanti yapmak icin :D

Bi de orta sahaya bir "alternatif" daha alacagiz diyor, lan ne alternatifi, ilk 11 oyuncusu lazim, ust duzey önlibero lazim.

Saka maka 1-2 transferle saglam kadro kurduk sayilir

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Yalnız şu gerçek, yapılan transferler ve dönen oyuncularla birlikte Sneijder bize şov yapacak bu sezon. Yeter ki bir sakatlık falan çıkmasın. Öyle mükemmel kanat oyuncularımız yok ama çok hareketli, tempolu oyuncular geldi takıma, üstüne bir de Eren de olunca forvette Sneijder istatistik manyağı olabilir bu sezon.

F.melo harika olur takıma motivasyon katar dandik tr ligindeyiz çokda kasmayalım

Keske Leiva transferi olsa ama ben bu adamin vücüt dilinden ve konusmalarindan anladigima göre bu transfer icin cabalamiyorlar, Tolga ile oranin transferini kapatillar o kus beyinleri ile akillarinca.

Yani yeni sezona yine ön liberosuz baslayacagiz. Oraya eger gercekten Leiva disinda bir adam gelirse bilin ki o adam bombos biri olur. Muhtemelen ligimizden dandik bir herifi alirlar.

gidecekleri sormadılar...chedjou,dzemaili,donk,umut,olcan,tarık,sabri ne alemde

Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama Özbek borthers için yalama mesajını özellikle vermesinin sebebi son günlerde bu adamın verdiği transfer demeçleri ile sanki vizyoner ve taraftara sevimli görünüyor imajı nedeniyle Özbek bborthers rahatsız olmuşlar.Adamın çok ön plana çıkmasını istemiyorlar olsa gerek.

zaten sosyal medya takip etmemesi ve futbol hakkındaki vasat yorumları ile çapının ne kadar dar olduğunu kanıtladı bugün levent bey.
bir kişi daha bu adam vizyoner birine benziyor derse ağzına kürekle vururum !

Keske Leiva transferi olsa ama ben bu adamin vücüt dilinden ve konusmalarindan anladigima göre bu transfer icin cabalamiyorlar, Tolga ile oranin transferini kapatillar o kus beyinleri ile akillarinca.

Yani yeni sezona yine ön liberosuz baslayacagiz. Oraya eger gercekten Leiva disinda bir adam gelirse bilin ki o adam bombos biri olur. Muhtemelen ligimizden dandik bir herifi alirlar.

EĞER söylediği gibiyse bence yapacaklarını yapmışlar. Sonuçta adam süre istemiş, kabul eder, etmez bilemem ama bu Leiva'nın kararı.

Nazifoglu leiva dun aksam bizi aradi 1 gun daha sure istedi diyor, sonra da yonetim olarak toplanti yapacagiz diyor ahhahhaha yaw taraftari geri zekali mi zanediyor

Neyin toplantisi, sen adami istiyorsun, adam tamam sorunlari hallettim geliyorum derse bunlar da 2 gun izin isterler toplanti yapmak icin :D

Bi de orta sahaya bir "alternatif" daha alacagiz diyor, lan ne alternatifi, ilk 11 oyuncusu lazim, ust duzey önlibero lazim.
Leiva bunlara gelmicem ayağı çekince parayı harcamışlar şimdide gelcem derse napacaz paniğine düşüyorlar

Ya bakma ona Cuma günü sağ bek gündemimizde yok diyodu salı günü sağ bekle yan yana oturdu

o iki transfer önlibero ve stoper'dir inşallah oralara iyi oyuncular alabilirsek şampiyonluğu aralarız
Tabi kadroda ciddi bir temizlik yapmamız lazım en az 7*8 oyuncu göndermeliyiz(Umut,Donk,Tarık,Olcan,Sabri,Dzemaıli,Chedjou,Salih)

bız ortasahaya transfer yaptık lucas 1 gun ızın ıstedı gerı donse bıle yonetım kuruluyla konustuktan sonra karar vereceklermıs

1-2 transfer daha yapacagiz dedi nazifoglu

Leiva bide 1.90 boylarinda canavar gibi stoper alsalar bomba gibi kadro ortaya cikar

o degilde JOR tam bir reis

Gordu ki Linnes su an berbat oynuyor, hemen sag bek aldirdi

Son düzenleme:
Delaney 4m euro bonservis 1.5m maaş istiyor....
Denayer'i de kiralayalım mis...

Dzemaili ve Chedjou satılabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt