Furkan Temirci
Kırmızı Üye
- 2 Mart 2015
- 1.423
- 498
- 983
Kim ne derse desin, bence JOR ile cok zevkli bir Galatasaray izleyecegiz bu sezon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Leiva olmazsa kesinlikle Delaney,Akpro tarzı oyuncu almak lazım
İzin olayı ne dir ?Leiva dün gelmeyecek olsaydı niye 1 gün daha izin istesin ki. Demek ki var bişeyler
Bunun anlami sudur: Tüh agizimdan o bölge icin transferin kapandigini kacirdim, hemen alternatif bakiyoruz diyimde Tolga icin tepkiler cogalmasin.Hakkaten öyle bi saçma cümle kurdu.Zaten oraya adam aldık dedi.Sonrada bi ön libero daha istiyoruz dedi.
Keske Leiva transferi olsa ama ben bu adamin vücüt dilinden ve konusmalarindan anladigima göre bu transfer icin cabalamiyorlar, Tolga ile oranin transferini kapatillar o kus beyinleri ile akillarinca.
Yani yeni sezona yine ön liberosuz baslayacagiz. Oraya eger gercekten Leiva disinda bir adam gelirse bilin ki o adam bombos biri olur. Muhtemelen ligimizden dandik bir herifi alirlar.
Leiva bunlara gelmicem ayağı çekince parayı harcamışlar şimdide gelcem derse napacaz paniğine düşüyorlarNazifoglu leiva dun aksam bizi aradi 1 gun daha sure istedi diyor, sonra da yonetim olarak toplanti yapacagiz diyor ahhahhaha yaw taraftari geri zekali mi zanediyor
Neyin toplantisi, sen adami istiyorsun, adam tamam sorunlari hallettim geliyorum derse bunlar da 2 gun izin isterler toplanti yapmak icin
Bi de orta sahaya bir "alternatif" daha alacagiz diyor, lan ne alternatifi, ilk 11 oyuncusu lazim, ust duzey önlibero lazim.
Keske Leiva transferi olsa ama ben bu adamin vücüt dilinden ve konusmalarindan anladigima göre bu transfer icin cabalamiyorlar, Tolga ile oranin transferini kapatillar o kus beyinleri ile akillarinca.
Yani yeni sezona yine ön liberosuz baslayacagiz. Oraya eger gercekten Leiva disinda bir adam gelirse bilin ki o adam bombos biri olur. Muhtemelen ligimizden dandik bir herifi alirlar.
İzin olayı ne dir ?
Kim dedi bunu ?