Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cavanda hic antrenmanlara cikti mi Trabzon da?

Alman koc u da gönderdik, kim calistiracak oyunculari?

Ben bu adamlarin hic bir sözüne inanmam acikcasi, bizi yemlemek icin de söylemis olabilir onu. Leiva tamam onu cepte görün diyordu millet, o zaman ben demistim burada yakidna "Leiva sorun cikariyor" veya "Esi Türkiye'ye gelmek istemiyor" veya "ülkedeki sorunlar transferi zora soktu gibi" haberler cikar yakinda diye.

Dün ya da önceki gün de bu haberleri gördüm ben medya'da. Beceremiyorlar abi yurt disindan adam almayi beceremiyorlar, oradaki ikili münakasalara giremiyorlar capsiz herifler. Tolga'yi da türk diye alabildiler ancak. Bunlar yurt disindan kalburüstü bir adami HAYATTA alamaz.

Podolski'nin gecen sene nasil geldigini de biliyoruz sonucta, Apo Hamza kisin ayartmisti Poldi'yi bunu acik acik söylemisti yabanci kontenjani acamadiklari icin alamamislardi sadece.

Beceriksiz oldukları kesinde belki 2-3 fazladan para atıp getirirler diye umutlanıyorum.

Leiva ve Josue gelsin Yasin, Sabri, Dzemaili +kadro dışı kalanlar gönderilsin. Huzur bulalım az

Leiva için Fetullah GÖLEN darbeci hazretleri hocamız bir iki bişey okusa olmaz mı?

Beceriksiz oldukları kesinde belki 2-3 fazladan para atıp getirirler diye umutlanıyorum.

Bunu bende yazacaktim demin unuttum. Bak adam gelmek istemiyorsa biraz teklfini arttir arkadas, ona buna Anadolu cöpüne 2'ser 2'ser dagitiyorsun ama bu adam sana level atlacak bir adam asil parayi ona ayirman lazim. En elzem bölge oydu bizim icin bu yaz transfer döneminde, hos ki gecen sezon da ayni bölge icin transfer bekliyorduk.

1 senede degisen birsey olmadi hala elde var SIFIR.

Lucas%20Leiva.jpg

maxresdefault.jpg

Leiva olmazsa Melo geliyo diyolar twitterda ciddi duyumlar var.. meloyu severim ama leiva olsa daha iyi gibi

Lucas ve Denayer gelsin.

Chedjou ve Dzemaili gitsin para kazandırarak.

Muslera
Denayer
Serdar
Semih
Carole
Leiva
Selçuk
Bruma
Sneijder
Podolski
Sinan

Onbiri is yapar.

Tolga
Eren
Sabri
Hamit
Yasin
Hakan
Cenk

De Yedekler.

Bunu bende yazacaktim demin unuttum. Bak adam gelmek istemiyorsa biraz teklfini arttir arkadas, ona buna Anadolu cöpüne 2'ser 2'ser dagitiyorsun ama bu adam sana level atlacak bir adam asil parayi ona ayirman lazim. En elzem bölge oydu bizim icin bu yaz transfer döneminde, hos ki gecen sezon da ayni bölge icin transfer bekliyorduk.

1 senede degisen birsey olmadi hala elde var SIFIR.

35 yaşında bi herif koysan ön liberoya o bile fark yaratır. O derece eksiğiz o bölgede

Denayer oyuncu getirmiş(cavanda) levo da pozitif konuştu bu iş bitmiş h.o denayer fransızca konuşan bir çetemiz oldu.carole denayer cavanda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt