- 1 Temmuz 2010
- 19.923
- 6.632
- 1.823
Ne diyor
''Nando'nun arkadaşından gördüm yarın veda edecek dedi'' demiş sonrada bıktım gibi bir şey yazmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne diyor
Canada yı 2 3 gün önce söylemişti
BPL sampiyonlugu > UEFA kupasiBayern ile Real ile diyorsun da adam Real'İn bile 3-5 katı para harcayarak başaramadı bunu. Aynı takımları Mourinho Inter'de daha az harcayarak hacamat ediyordu mesela. Ferguson O'Shea ile kupa alıyordu.
Terim mükemmel hoca demiyorum zaten. Mancini'nin o liglere gitmesi de çok başarılı adam olmasından değil bence. Inter'in 3 sene bomboş ligde at koşturmasından kaynaklı algı. Başka bir başarısı yok. Terim'in Galatasaray'ı nereden alıp UEFA kupasına götürdüğünü Süper Kupa'yı almasını unutuyorsunuz. Mancini böyle bir başarının yanından geçemez![]()
''Nando'nun arkadaşından gördüm yarın veda edecek dedi'' demiş sonrada bıktım gibi bir şey yazmış
Yarın 11 de açıklanacak demiş. 13 de açıklanır yani.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne kullaniyon cocuk sen
Muslera = muslera
Carole= carole
Selcuk=selcuk
...
Bunlar ne lan.
Hayır.Nando's isimli mekanda gördüm.Yarın veda edeceğini söyledi demiş.Bence bu adam trollüyor sonra demedi demeyin de
Ne açıklanacak
Transfer
Sent from my iPhone using Tapatalk
benim çeviri google gibi olmuş o zaman![]()
Ayrıca şu da var ki o rakip takımlar oturmuş kadrolara takviye yapılıyorken Mancini sıfırdan kurdu kadrosunu.BPL sampiyonlugu > UEFA kupasi
Bir kere bunu görmek lazim.
Ve hala algi yaratiyorsun. Bu halde rakamlar konussun.
City 09/10 sezonu
Harcanan para: 147 milyon €
Satistan gelir: 30 milyon €
Real Madrid 09/10
Harcanan para: 257 milyon €
Satistan gelir: 87 milyon €
City 10/11
Harcanan para: 187 milyon €
Satistan gelir: 34 milyon €
Real Madrid 10/11
Harcanan para: 93 milyon €
Satistan gelir: 10 milyon €
City 11/12
Harcanan para: 91 milyon €
Satistan gelir: 29 milyon €
Real Madrid 11/12
Harcanan para: 55 milyon €
Satistan gelir: 8 milyon €
City 12/13
Harcanan para: 61 milyon €
Satistan gelir: 44 milyon €
Real Madrid 12/13
Harcanan para: 33 milyon €
Satistan gelir: 33 milyon €
Daha Chelsea'yi fln hesaba katmadim veya diger kulüpleri. Mesela Chelsea o sezon 120 milyon € harcamis. Bos yere bilgisiz algi yaratmayalim lütfen. O ligerde herkes hayvan gibi para harciyor, adamlar farkli boyutlarda yarisiyor.
City'den daha fazla harcayan kulüpler cok sayida var.
Ayrıca şu da var ki o rakip takımlar oturmuş kadrolara takviye yapılıyorken Mancini sıfırdan kurdu kadrosunu.
Bence Galatasaray'da da başarılıydı. Yerli çete yedi adamı ve sonrasında Pirandelli'yi.
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
okadar isimin arasinda birisni bilsin artik![]()
Leiva mı yani