Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Malcinin mal hocadır. Rakamları geçiniz. Adamı yaklaşık 10 yıldır titizlikle takip ediyorum. Adamdaki kariyer şansı kimsede yok belkide futbol tarihinde. Şampiyonluğu bile mucize şekilde geldi ingilterede ki o kadroyla da supriz değildi yani. Ich bin fertig

Sen bilic'e de derbi kazanamamış overrated demiştin demi.

O değil de sana bir şey soracam ben. Bana Fatih Terimin yaptığı hataları söyler misin. Yaptığı hataları ve eksiklerini. Objektif olmanı rica edeceğim.

Cityle Madrid aynı ligde oynadığını yeni öğrenmiş olduk. Her gün yeni şeyler öğreniyoruz. :) :)

Mancini iyi hocadır gibi bir teze artık cevap vermeyeceğim. Zira gülesim geliyor.

Ama Avrupa'da Türk takımının kupa alması >>> 1 milyar harcayan City'nin PL şampiyonluğu.

Sen zaten argümanlara cevap veremeyen bi zatsin ne yapalim, biliyorsuz seni.

Önemli detay da arkadasin dedigi gibi: Mancini sifirdan takim kurarken digerleri buna ragmen daha cok para harcadi.

Bos beles konustugunu anlayinca bu sekilde davranman normal. Algi yaratmaya devam et.

Mancini iyi hocadır gibi bir teze artık cevap vermeyeceğim. Zira gülesim geliyor.

Ama Avrupa'da Türk takımının kupa alması >>> 1 milyar harcayan City'nin PL şampiyonluğu.
Bunu anlayacak futbol zekasına sahip kişi sayılı bu forumda. Allahın denyosunu Fatih hoca ile kıyaslıyor cahil herifler.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lucas hayırlı olsun o zaman

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tartismayi anlayamayan algilama özürlüleri icin: Tartisma City'nin CL'de basarisiz olmasi ve sürekli Real ve Bayern gbii takimlara karsi oynamasi. Kiyaslama bunun üzerinden yapilmis. Iyi hoca kötü hoca tartisma konusu bile degil. Harcadigi para ve CL konu.

Ama Terim den 10 kere daha iyi hoca oldugu ortada. Sadece türkler bunu kabul etmez. Dev aynasini seviyoruz.

3 kere Cityle CL gruplardan çıkamamış adamı, CL'in çeyrek finaline kadar çıkmış bir adamı tercih etmek güzel kafa valla.

Hem Avrupada başarı istemek, hem Manciniyi beğenmek. :crushed:

Sen bilic'e de derbi kazanamamış overrated demiştin demi.

O değil de sana bir şey soracam ben. Bana Fatih Terimin yaptığı hataları söyler misin. Yaptığı hataları ve eksiklerini. Objektif olmanı rica edeceğim.
Hayır. Bilici beğeniyorum ve bjk in şampiyonluğunu bile onun hesabına yazıyorum açıkçası.
Bilic tam tersine underrated hoca.

Fatih Terim in hatalarını yazarım da okadar zamanım yok ; )

Fatih terimin çok hatası oldu ama sonuç olarak bizim kulüpte ki başarısı inanılmaz bir seviyede ve bu başarıyı kolay kolay başka hoca kolay kolay mat edemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt