Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turkish-Football.com ‏@Turkish_Futbol 11 dk.11 dakika önce Çeviriyi görüntüle
Latest: Liverpool midfielder Lucas Leiva nearing Galatasary move, all that remains is his final decision on the transfer ⚽️

əvrən diye biri RT yaptı o da baya iyi biliyor transferleri :D Hadi inşallah bu sefer yakındır

Son düzenleme:
:D

a940a6a8d2b56fccd4c93019dba9e8ca.jpg

Adam gelecek diye haberler çıktığında demediğini bırakmamıştın yok bize yaramaz, yok çok kötü falan filan.

Sanırım sevinmişsindir bu gelişmeye.

Schweinsteiger'in evlilik sonrasindaki yasami mi?

Adam daha evleneli 1 ay bile olmadi yahu :D

onu bunu bırakın da Leiva gelirse Reikerink Selçuk'u keser Tolga-Leiva-Wess yapar ortasahayı
onu geldikten sonra düsünelim :D

Bu işi bitti bilin Beyler.

Kadrolar yazılabilinir artık.

H.O.

Leiva transferi bütün camianın havasını değiştirir. Kaliteli bir ön liberoya öylesine ihtiyacımız var ki anında şampiyonluğun net favorisi haline getirebilecek bir hamle bu. Ve bunu görüp şampiyonluğa inanan taraftar da kenetlenip Arena'daki maçları 30 binden aşağı oynatmaz.

2 senedir inanılmaz mutsuz olan taraftarın ruh hali bir anda pozitif yönde ivmelenir. Hadi pisuvarcı getir şu adamı sövmeyi keselim hadi be

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ibra için de aynısını diyorduk...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkes birsey diyor ama kesin birsey yok. Bugun son gunuydu, yarin gelip gelmeyecegi belli olur.

dursun özbek değil lucas leiva messiyi alsa getirse benim gözümde yine çapsızdır...Beceriksizdir..

Adam gelecek diye haberler çıktığında demediğini bırakmamıştın yok bize yaramaz, yok çok kötü falan filan.

Sanırım sevinmişsindir bu gelişmeye.

Schweinsteiger'in evlilik sonrasindaki yasami mi?

Adam daha evleneli 1 ay bile olmadi yahu :D

Bu işi bitti bilin Beyler.

Kadrolar yazılabilinir artık.

H.O.
arif 6.hissine göre mi söylüyon :D

leiva gelirmi gelmezmi bilmem umutluda degilim ama gece yarısı 2 bira çakıp kıçını koltuga devirip twitterdan haber giren muhabirlere bir çift laf söylüyorum

ama içimden

inanmayın bu embesillere

sergenin cezası bitmek üzere hatta şuan cezalı bi şekilde online attırın şu imzayı artık leivaya şerefsizleeeeeeeeer

RASKOLNİKOV ‏@Amacsz_adAmm 9 sn.10 saniye önce
@Gozdelinho_ @LucasLeiva87 Ahmet Bulut der ki ; Ben ustume düşeni yaptım, bu transfer burdan dönerse Gs yonetiminin sorumluluğundadır :)

Bu adama güvenesim gelmiyor ama para konusunda tutturmasa da isim konusunda hep tutturdu :D

fenerliler hoca olarak bielsa pellegrini falan konuşuyor ahahaha ümit özat gelecek mallar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt