- 27 Ocak 2010
- 59.663
- 31.192
- 3.523
Online olmasini gectim, hala yaziyor![]()
bu ip çakısmasını engelleyen hangi eklentiyi kullanıyor olabilir sence reis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Online olmasini gectim, hala yaziyor![]()
bu ip çakısmasını engelleyen hangi eklentiyi kullanıyor olabilir sence reis
Tor misali olabilirbu ip çakısmasını engelleyen hangi eklentiyi kullanıyor olabilir sence reis
Beyler kendi fikrimi soyleyim, nazifoglu'nu dinledikten sonra leiva transferi artik zor bence.
1 gun sure istedi dedi sonra da suresi doldu, yonetim olarak toplanti yapacagiz, oraya tolga'yi aldik dedi, bir tane olumlu kelime bile kullanmadi.
Evren göz de imza toreninden sonra yanina gidip leiva'yi sormus nazifoglu da defteri kapattik gozuyle bakiyoruz demis.
Umarim yanilirim ve bugun olumlu gelismeler olur.
Brazzers'de fazla takılma Halim.dil bilen varsa aranızda liverpool fan sitelerine girip bakın az çok anlasılır durum benim pc virüs yemis kitlenip kalıyor bakamadım
Brazzers'de fazla takılma Halim.
Çok virus oluyor.
Brazzers'de fazla takılma Halim.
Çok virus oluyor.
Nazifoğlu:
"3 futbolcu alacağımızı söylemiştik ama fazlasını aldık. Kesin olmamakla birlikte 1 veya 2 oyuncu daha alacağız. Leiva bizi aradı ve bir gün daha izin istedi. Verdiğimiz süre doldu. Arar, Galatasaray Yönetim Kurulu toplanır, ne karar verilir bilmiyorum."
demisti..
?arin sabah anlasilir bence.evren göz akşam saatlerinde kurul toplantıda diye haber girmişti...acaba o saatlerde haber geldi de karar mı verildi
evren göz akşam saatlerinde kurul toplantıda diye haber girmişti...acaba o saatlerde haber geldi de karar mı verildi
bok getirirler Pellegrini'yifener pellegriniyi getirecekmiş bizden beter olacaklar pereiraya tazminat ödeyip pellegriniyi getirmek en az 10m euro falan