- 12 Haziran 2011
- 72.247
- 21.773
- 2.893
A spor canlı izliyorum.
Bizi konuştular mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
A spor canlı izliyorum.
yazamıyorsan yolla bana bu arada diğer elin ne iş görüyorIs yerim iPad hediye étti bûnunla yazmasi bela ya tek elle yazilmiyormu bu.
Envoyé de mon iPad en utilisant Tapatalk
Is yerim iPad hediye étti bûnunla yazmasi bela ya tek elle yazilmiyormu bu.
Envoyé de mon iPad en utilisant Tapatalk
demek Dursun bunlara da yalan söylüyor nasıl herif bu arkadaşGecen Aspordaki spikerin havasini gorcektiniz Tolgayi ilk biz duyurduk diye.Yüzsüz herif salladklarini hic demiyor.
yazamıyorsan yolla bana bu arada diğer elin ne iş görüyor
Ne iş yerleri var be. Hayırlı olsun mon ami![]()
İşine yaramayacak ise boş ver at gitsin kurtul. Ha bende seni kurtara bilirim bu sorunundan. Adresimi vereyim kargoyla yollarsın. Bu iyiliğimi unutma ama yani lütfenDiarra+Denayer transferini bekliyo hazır şekilde köpürtmek için
Sağol ama hiç bir işime yaramayacak anca türk kanallarını filan izlerim ara sıra maç oldumu yoksa ne yapım. İphone daha pratik.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
İşine yaramayacak ise boş ver at gitsin kurtul. Ha bende seni kurtara bilirim bu sorunundan. Adresimi vereyim kargoyla yollarsın. Bu iyiliğimi unutma ama yani lütfen![]()
Ios avantajı var işte sözde.Harbi ne işinize yarıyor gerçekten. Film izlemek iyi oluyor yoksa başka ne yapacan.
İphone 6s var oda 16gb allah belasını versin biraz Video çekip müzik yükledim mi hafıza filan kalmıyor sözde son model telefon elin adamında galaxy s7 var resmi benimkinden bin kat iyi iyi müzik istediği gibi indiriyor dinliyor kart takiyor gerekirse,jailbreak derdi yok ve ayrıca mediamarkt da 499 à düşmüştü geçen. Resmen paramızla rezil oluyoruz iphone ile.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Ios avantajı var işte sözde.
Ios Androide göre daha kolay ve supportu daha endeksli seviyede.
Cihazların arasında ki kalite farkı biraz tersine döndü veya aynı seviyede diye biliriz.
Android benim için ama daha iyi kullanmasını bildikten sonra.
Çok daha open source os sonuçta. Kapalı değil ios gibi yani