Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adam gibi dos alin, baya heyecanli bir takim olmus olur. Yaslarda gayet iyi

Bu Cavanda 'ya hiç isinamadım.Aynı Marek Heinz trasferine benzetiyorum.
Ulan ne adamdı ya bir insan bu kadar mi etkisiz oynar ;
Bkz.Carrusca , Misimovic
Leş×100

Gecen Aspordaki spikerin havasini gorcektiniz Tolgayi ilk biz duyurduk diye.Yüzsüz herif salladklarini hic demiyor.

CpcbQKcW8AI8PdT.jpg

:asd22:

Leiva yarın açıklanıcak diyorlar twitterda kapa bildirirler diyorlar galiba bitti bu sefer hadi hayırlısı
Birde Denayer'in 200k€ ya kiralandı ve 800k€ ya anlaşıldı haberleri var
Birde Josue Dzemaili giderse alınması ihtimali varmış porto bonservisle satmak para kazanmak istiyormuş son senesi diye bizim yönetim se düşük bi kiralama parası verip kapatma peşindeymiş
En kötü 2 transferlerle yada 3 transferle kapatırız artık bence istediği tarz adamları aldı Rie King reis sıra artık futbolda hadi hayırlısı

Diarra+Denayer transferini bekliyo hazır şekilde köpürtmek için

Sağol ama hiç bir işime yaramayacak anca türk kanallarını filan izlerim ara sıra maç oldumu yoksa ne yapım. İphone daha pratik.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
İşine yaramayacak ise boş ver at gitsin kurtul. Ha bende seni kurtara bilirim bu sorunundan. Adresimi vereyim kargoyla yollarsın. Bu iyiliğimi unutma ama yani lütfen :)

Denayer ve Leiva belki birde Joseu ile kadro tamam sanırım.
Efsane sezondan sonra en iyi kadromuzu kurduk ama avrupada yokuz bi uefada olsak bi yarı final beklerdim şampiyon olup cl'ye gitmemiz lazim zaten en kötü ihtimalle 2 klup gitse bile yayın geliri katılım parası 20 milyon € banko birde 2. Takım elenirse 30-35 milyon € cepte 1 sağlam forvet 1 kral stoper 1 kanat oyuncusu daha alıp clde iyi işler yapariz.

İşine yaramayacak ise boş ver at gitsin kurtul. Ha bende seni kurtara bilirim bu sorunundan. Adresimi vereyim kargoyla yollarsın. Bu iyiliğimi unutma ama yani lütfen :)

Harbi ne işinize yarıyor gerçekten. Film izlemek iyi oluyor yoksa başka ne yapacan.
İphone 6s var oda 16gb allah belasını versin biraz Video çekip müzik yükledim mi hafıza filan kalmıyor sözde son model telefon elin adamında galaxy s7 var resmi benimkinden bin kat iyi iyi müzik istediği gibi indiriyor dinliyor kart takiyor gerekirse,jailbreak derdi yok ve ayrıca mediamarkt da 499 à düşmüştü geçen. Resmen paramızla rezil oluyoruz iphone ile.

İlk 11

----------------------Muslera------------------

Canada--Denayer--Serdar--Carole

------------Leiva------------Selcuk----------

Podolski--------Sneijder---------Bruma

--------------------Eren Derdiyok-------------

Yedekler: Cenk-Hakan-Linnes-Tolga-Josue-Yasin-Sinan

+18 Eray-Semih-Koray-Sabri-Hamit-Birhan-Berk

Hadi hayırlısı şampiyonluk

Harbi ne işinize yarıyor gerçekten. Film izlemek iyi oluyor yoksa başka ne yapacan.
İphone 6s var oda 16gb allah belasını versin biraz Video çekip müzik yükledim mi hafıza filan kalmıyor sözde son model telefon elin adamında galaxy s7 var resmi benimkinden bin kat iyi iyi müzik istediği gibi indiriyor dinliyor kart takiyor gerekirse,jailbreak derdi yok ve ayrıca mediamarkt da 499 à düşmüştü geçen. Resmen paramızla rezil oluyoruz iphone ile.

Ios avantajı var işte sözde.
Ios Androide göre daha kolay ve supportu daha endeksli seviyede.

Cihazların arasında ki kalite farkı biraz tersine döndü veya aynı seviyede diye biliriz.

Android benim için ama daha iyi kullanmasını bildikten sonra.
Çok daha open source os sonuçta. Kapalı değil ios gibi yani
Tercih meselesi işte.
İPad boş bencede.

Profesyonel kadromuzda kiralık oyuncular hariç şu anda 21 yaş üzeri 34 oyuncumuz var. TFF kurallarına göre sadece 28 oyuncu bildirilebiliyor. Bu durumda yeni transfer eklemek için en az 7 oyuncunun kadrodan ayrılması gerekli. Gitmesi muhtemel isimlerden kiralanması istenen Alperen Uysal ve İsmail Çipe, kadro dışı bırakılan Umut Gündoğan, Umut Bulut, Olcan Adın, Tarık Çamdal, Endoğan Adili ve Jem Karacan ile uzun süreli sakatlığı olan Koray Günter kadrodan çıkartılrsa 3 oyuncu kadroya dahil edilebilir.

Muslera
Cavanda Chedjou Serdar Cavanda
Selçuk XX
Bruma Sneijder Podolski
Eren

Cenk
Linnes Semih XX Hakan
Donk Dzemaili
Yasin Tolga Sinan
Berk

Eray, Hamit, Sabri, Emrah, Salih, XX

Şeklinde bir diziliş olabilir. Daha fazla transfer yapılacaksa kadrodaki oyunculardan kesmek gereklidir.

Ios avantajı var işte sözde.
Ios Androide göre daha kolay ve supportu daha endeksli seviyede.

Cihazların arasında ki kalite farkı biraz tersine döndü veya aynı seviyede diye biliriz.

Android benim için ama daha iyi kullanmasını bildikten sonra.
Çok daha open source os sonuçta. Kapalı değil ios gibi yani

Ios evet süper pratik helede işte tak tak herşey bambasit çok şahane ve kaliteli adamların herşeyi hiç bir kere donmadi daha o kadar app açık kalıyor. Ama fakir adamın işi değil ios herşey para
Android de uğraşmayı seviyorum custom rom lar ile filan :)

Kadro yaşı da baya gençleşti. Cavanda/Linnes, Serdar, Carole, Bruma, Sinan, 25 yaşına altı 11 oyuncusu adamlar. Gelirse Leiva ve Eren de 30 altı. Sneijder, Muslera, Chedjou, Podolski ve Selcuk 30 ve üstü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt