Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim yönetim sponsorla birlikte lucas leivayıda açıklayabilir...

Hani bakın çok çalıştık mesajı verip taraftarlarla aralarını düzeltmek için...Aklıma lincoln geldi anasını satim...D-Smart denen platformu başımıza musallat eden...
Unutamadığım transferdi kendisi nedeni çok basit taraftar gruplarının yemeğimi ney öyle 1 organizasyon vardı resmi site önce lincoln Galatasarayda dedi sonra haberi kaldırdı akşam özhan çıktı aldık dedi yemekte tabi millet hülooooğğğğ filan yaptı... Karsılaması şudur budur baya zevkliydi lucasta hani taraftarla aralarını düzeltmek için şans yarın belki nefle olan anlasma sırasında açıklayabilirler...

yarın sponsorluk töreni var orada dursun söyler herhalde olumlu olumsuz...gelsin artık ön libero yetmezliğinden ölücez

Denayer mi Doria mı ? Denayer'i çok seviyorum ama Doria daha çok işimize yarar Serdar-Denayer kısa oluyor çok sıkıntı olur ama Denayer-Doria ikilisini kur 10 yıl yedekten başka stoper arama

Beyler kendi fikrimi soyleyim, nazifoglu'nu dinledikten sonra leiva transferi artik zor bence.

1 gun sure istedi dedi sonra da suresi doldu, yonetim olarak toplanti yapacagiz, oraya tolga'yi aldik dedi, bir tane olumlu kelime bile kullanmadi.

Evren göz de imza toreninden sonra yanina gidip leiva'yi sormus nazifoglu da defteri kapattik gozuyle bakiyoruz demis.

Umarim yanilirim ve bugun olumlu gelismeler olur.

Beyler kendi fikrimi soyleyim, nazifoglu'nu dinledikten sonra leiva transferi artik zor bence.

1 gun sure istedi dedi sonra da suresi doldu, yonetim olarak toplanti yapacagiz, oraya tolga'yi aldik dedi, bir tane olumlu kelime bile kullanmadi.

Evren göz de imza toreninden sonra yanina gidip leiva'yi sormus nazifoglu da defteri kapattik gozuyle bakiyoruz demis.

Umarim yanilirim ve bugun olumlu gelismeler olur.

Nazifoğlu 1 gün süre isteseydi bu transfer yatardı ama asıl faktör bize gelmek isteyen Leiva'nın süre istemesi yönetim kurulu vs bahane leiva gelecem dese koşa koşa alırlar :D

Nazifoğlu:
"3 futbolcu alacağımızı söylemiştik ama fazlasını aldık. Kesin olmamakla birlikte 1 veya 2 oyuncu daha alacağız. Leiva bizi aradı ve bir gün daha izin istedi. Verdiğimiz süre doldu. Arar, Galatasaray Yönetim Kurulu toplanır, ne karar verilir bilmiyorum."

demisti..

Nazifoğlu:
"3 futbolcu alacağımızı söylemiştik ama fazlasını aldık. Kesin olmamakla birlikte 1 veya 2 oyuncu daha alacağız. Leiva bizi aradı ve bir gün daha izin istedi. Verdiğimiz süre doldu. Arar, Galatasaray Yönetim Kurulu toplanır, ne karar verilir bilmiyorum."

demisti..

evren göz akşam saatlerinde kurul toplantıda diye haber girmişti...acaba o saatlerde haber geldi de karar mı verildi

evren göz akşam saatlerinde kurul toplantıda diye haber girmişti...acaba o saatlerde haber geldi de karar mı verildi

Liverpool'da sakatlar hızlı iyileşiyor sakatlar döndükten sonra ilk 11 de oynayamaz kronik sakat dediğimiz adam düzenli oynamayı seven biri bu sene belki ilk 11 de 10 maça anca çıkar o yüzden gelecektir sonuçta iyi de para teklif ettik :D

197235bb3a7ec27161e41d3789a7f5a5.jpg

fener pellegriniyi getirecekmiş bizden beter olacaklar pereiraya tazminat ödeyip pellegriniyi getirmek en az 10m euro falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt