Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.434
- 5.363
- 1.873
3 sene için 52 m tl müthiş para
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bu kadar yere dusen bir stoper zaten hayatimda gormedim.düz tabanmıdır nedir bilinmez ama bu adam net ugursuz bir stoper.
semih'in stoperde oldugu her mac tedirgin oluyorum. chedjou icinde aynıları gecerli.
3 sene için 52 m tl müthiş para
16 m euroKaç milyon Euro yapıyor la 52 milyon TL
Greenwich'e göre 11. Burada 13.Söylentilere göre leiva 11 de kap gelicek diyolar dı akşam bakalım nolcak ben inanmıyorum hala ama inşallah haklı çıkarlar
Lucas Leiva gibi top çalmada kariyer yapan birine çok ihtiyacımız var.
Önde pır pır çok adam var. Dengesiz yakaladığımız an kabus gibi çökeriz rakiplere.
Bruma-Sinan-Podolski-Eren hepsi de top tekniği olan adamlar.
Lucas'ın bir diğer artısı da pas hızı ve zamanlaması. Kısa pasları yüksek yüzde ile ve çok çabuk atabiliyor. Yaratıcı değil belki ama o işi yapacak adam çok bizim takımda.
Denayer ise bonservisi ile gelecekse gelsin. Şu an tam olarak bizim seviyemizde değil kendisi. Ama yaşı genç.
Sinan Gümüş-1994
Armindo Bruma-1994
Jason Denayer-1995
Tolga Ciğerci-1992
Emrah Başsan-1992
Lionel Carole-1991
Semih Kaya-1991
Serdar Aziz-1990
Tutarsa bu hat bizi 5-6 yıl götürür etrafına 1-2 yıldız, 2-3 tane de takım oyuncusu süslersen.
Ben bu kadar yere dusen bir stoper zaten hayatimda gormedim.
epl'nin en kazma adamı gelse bizim burdaki sözde klass topçuları top diye oynar ayağında..
Greenwich'e göre 11. Burada 13.
Zaten olumlu birşey olursa sponsorluk anlaşmasında açıklarlar.
Sonra da kap gelir.
Ne gerek var topçu satmaya?25m euro. her sene 30m euro'luk topcu satsak kar'a geceriz.
zaten topcu satmadan kar etmek mümkün degil.
porto-sevilla vari bir kulüp olmamız lazım.
Seneye de 1 kral stoper 1 sağlam golcü bir de Sneijder ve Selçuğun yerine sağlam genç yedekler alırsak Avrupa inler.Kadro ya bakform tutarsa bu takımı türkiye de kimse yenemez futbol mucizeleri hariç de avrupada da ciddi ciddi is yapar.
Belki ikisinide borsa kapanınca açıklarlar yarın yükselişle girsin diyeGreenwich'e göre 11. Burada 13.
Zaten olumlu birşey olursa sponsorluk anlaşmasında açıklarlar.
Sonra da kap gelir.
Dursun Özbek: "31 Mayıs'ta zararımız 10 Milyon €'ya inecek, bu çok kolay."
Bu Dursun'a ne desek azdir yalniz. Kacinci yalan oldu bu sayamadim...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bende niye 44€ diyor
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Kadro ya bakform tutarsa bu takımı türkiye de kimse yenemez futbol mucizeleri hariç de avrupada da ciddi ciddi is yapar.