Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Söylentilere göre leiva 11 de kap gelicek diyolar dı akşam bakalım nolcak ben inanmıyorum hala ama inşallah haklı çıkarlar

Söylentilere göre leiva 11 de kap gelicek diyolar dı akşam bakalım nolcak ben inanmıyorum hala ama inşallah haklı çıkarlar
Greenwich'e göre 11. Burada 13.
Zaten olumlu birşey olursa sponsorluk anlaşmasında açıklarlar.
Sonra da kap gelir.

3 Milyon Euro
3.5 Milyon Euro
4 Milyon Euro

gibidir en fazla. 16 olacaksa da bonuslar ile olur.

CL'ye kalırsan 1.5 Milyon Euro daha vs gibi her sene için.

Lucas Leiva gibi top çalmada kariyer yapan birine çok ihtiyacımız var.

Önde pır pır çok adam var. Dengesiz yakaladığımız an kabus gibi çökeriz rakiplere.

Bruma-Sinan-Podolski-Eren hepsi de top tekniği olan adamlar.

Lucas'ın bir diğer artısı da pas hızı ve zamanlaması. Kısa pasları yüksek yüzde ile ve çok çabuk atabiliyor. Yaratıcı değil belki ama o işi yapacak adam çok bizim takımda.

Denayer ise bonservisi ile gelecekse gelsin. Şu an tam olarak bizim seviyemizde değil kendisi. Ama yaşı genç.

Sinan Gümüş-1994
Armindo Bruma-1994
Jason Denayer-1995

Tolga Ciğerci-1992
Emrah Başsan-1992
Lionel Carole-1991
Semih Kaya-1991
Serdar Aziz-1990

Tutarsa bu hat bizi 5-6 yıl götürür etrafına 1-2 yıldız, 2-3 tane de takım oyuncusu süslersen.

epl'nin en kazma adamı gelse bizim burdaki sözde klass topçuları top diye oynar ayağında..

Ben bu kadar yere dusen bir stoper zaten hayatimda gormedim.

en dandik anadolu kulübünün stoperi dahi semih'ten sağlam. en azından kolay yıkılmıyorlar.

Gs seviyesinin stoperini bu ligde gececek 2-3 takım topcusu olur. ched-semih üzerinden 17 takımda rahatca gecer.

inş. serdar aziz sakatlanmaz. serdar-balta düzenli oynarsa bu sezon defans anlamında bayagı toparlarız.

25m euro. her sene 30m euro'luk topcu satsak kar'a geceriz.

zaten topcu satmadan kar etmek mümkün degil.

porto-sevilla vari bir kulüp olmamız lazım.
Ne gerek var topçu satmaya?
Hatta topçu almamız lazım hemde en pahalıdından
Ne bir forma alan var ne bir kombine ne de Ligtv
Taraftar haklı tolga için niye gitsin forma alsın da yani
Ama borç bunlarla kapanır biz adam filan satamayız beceremiyoruz ve o tarz bi kulüp değiliz asla

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadro ya bak :) form tutarsa bu takımı türkiye de kimse yenemez futbol mucizeleri hariç de avrupada da ciddi ciddi is yapar.
Seneye de 1 kral stoper 1 sağlam golcü bir de Sneijder ve Selçuğun yerine sağlam genç yedekler alırsak Avrupa inler.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun Özbek: "31 Mayıs'ta zararımız 10 Milyon €'ya inecek, bu çok kolay."

Bu Dursun'a ne desek azdir yalniz. Kacinci yalan oldu bu sayamadim...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu adamın tek gayesi Galatasaray üzerinden prestij sağlayıp gömebildiği kadar komisyon götürmekti en başından beri. Abi kardeş, GS tarihinin görmediği vurgunu yapıyor ama GS"li geçinen fosillerin umrunda değil.

Sporun herhangi bir branşını geçtim, futboldan bihaber bir çapsızın GS gibi vizyonu en yüksek yerde tutması gereken bir camiada başkan sıfatıyla bulunması GS tarihine hakaretten başka bir şey değil.

Buna yüksek sesle tepki vermesi gereken kongre üyelerinden tek ses çıkmadığı gibi, Ağustas ayındaki divanın yaş haddi gibi komik bir nedenden ertelenmesi yangından mal kaçırılmaya çalışıldığının ispatı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt