Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yemin ederim nef imza töreninde utandım...

Adam onu cevaplamam bunu cevaplamam dedi...2 kelimeyi zar zor bir araya getirdi duraksamadan konustuğu tek kısım cevaplamam kelimesiydi...

Ünal Aysalın tırnağı etmez isterse messiyi alsın ... Yüzünü yıkamış gelmiş... tek farkı oydu yağ oranı daha azdı bugün...

adam sadece süs başkanı,tamamen idare mehmet özbekte

İstediği kadar hata yapmış olsun şu adamla Ünal Aysal'ı kıyaslayan gitsin bi kendine gelsin

Dmc Bastian Diarra Levia hiç farketmez ismi tartışılmayan biri olması yeterli...

Bir an önce Tarık Salih Donk Umut Sabri Olcan Dzemailli

Denayer gelecekse şeyşu

Şu adamları gönderebilirsek zaten seneye forvete de Drogba gibi bir isimi hiç para harcamadan rahat alırız, bu sene eren yeterli zaten.

Emre Çolak dursa bence güzeldi iyi iş yapıyordu aslında

Dursun Özbek: "Leiva'yla ilgili transfer komitemize yönelin, en net bilgiyi onlar verecektir."

Oyuncu alacağız bu nedenle isim vermiyor.

Büyük ihtimalle eren ve ciğerci için bir kaç türk takımı devreye girdi aynısı olmasın istiyordur. O nedenle kızamıyorum.

Özet: Görüştüğümüz dmcler var.

İyi kötü yönetmesini geçtim de bu kadar Galatasaray ile alakasız biri olamaz ya.

Dursun Özbek: "Leiva'yla ilgili transfer komitemize yönelin, en net bilgiyi onlar verecektir."

Adam fırça attı...
Resmen evren göz'e ben utandım bak kardeşim bu adamlar milyondolarlık iş yapan adamlar filan yahu madem cevap vermek istemiyorsun arkadaşlar bu gün sponsorumuzla ilgili soru alıyoruz sadece transferin bu konunun önüne geçmesini istemiyoruz bi kaç gün sonra transferlerle ilgili basın toplantısı yapacağız dese amennah....Ama yok adamda kafa onu cevaplamam bunu cevaplamam hos cevap verdiği sorulara bile 2 kelimeyi zor bir araya getirdi..

dünyanın en ezik başkanı bizimki

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dursun yine gözümüzün içine baka baka yalan söyledi, diğer adam ele verdi.

Spor salonunu sordular Dursun'a "evet diğer arkadaş da hatırlattı, olabilirdi hiç böyle bişey konuşulmadı ama bundan sonrası için yardımcı olurlarsa salon konusunda oturur konuşuruz memnun oluruz" dedi.

Diğer adama sordular o da "evet biz istedik anlaşma içinde bu durum söz konusu olsun ama yönetimin tasarrufu şimdilik bu yönde oldu" dedi.

Bildiğin konusu geçmiş, konuşulmuş yani. Ulan Dursun.
:D

Son düzenleme:
Bu Dursuna baskan demek icin bin sahit lazim. Ah ah ne hallere düstü koskoca Galatasaray.

Denayer bizim seviyemizde degil, Semih bizim seviyemizde öyle mi :D

Denayer gecen sezon oynadigi maclarda en cok top kapan stoper oyuncumuz bu arada.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Semih defalarca bizim seviyemizde işler çıkarmış bir futbolcu.

2011-2012
2012-2013

çok üst düzey oynadı.

2013-2014 vasat

iki sezondur kötü. Denayer'in en iyi maçları ilk geldiğinde sağ bek olarak oynadığı 5 maç.

Kupada Akhisar falan önünde bayağı kötü duruma düşmüştü.

Semih iki sezondur Denayer'in şu an ki seviyesinde oynuyor.

Ya beyler siz hayatınız boyunca her şeyi eleştiriyor musunuz ? Yahu adam belki transfer meselesine güncel olarak dahil olmuyor maddi olarak onaylıyordur. Niye her şeyi dert ediniyorsunuz ? En doğrusunu siz mi biliyorsunuz gördük twittercıları kitlediniz Donk'u bize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt