Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@arslancumhur: Dzemaili, Bologna ile anlaştı. Galatasaray ile Bologna arasında görüşmeler sürüyor, ufak pürüzler kalmış.

Levent Nazifoğlu: "Leiva, Klopp ile görüştü. Ancak Klopp oyuncusunun gidişine izin vermedi." (NTV Spor)

Bunlara peki tamam diyeceksin madem levia gibi adam istiyorsan, istemişin td göndermedi diyorsun,

Bastian Sww, Diarra, medel ayarında birini getireceksin demek...

Yoksa gidip bir donk daha mı bulacaksın türkiye liginden. Gerizekalılar kimi kandırıyorsunuz... Tolgayı alınca levia çok önemsenmedi onlarda bırakmadı.

Klopp sevgisi bitmiştir , itin şeyine sokulması bu saatten sonra elzemdir.

Isla nasıl olur? Geçen sezon Marsilya kiralamış 1 milyon €'ya?

Leiva ile oyaladilar bizi simdi bahaneler uretiyolar yersen. Ulan bi umut dedim kafalarina saksi flan duserde belki mantikl bise yaparlar diye yine yok arkadas bunlardan bi cacik olmaz . diarra ,m'vila flan gecin abi bos hayaller bunlar . nazifoglu dun bonservisi olmayan oyuncular kaliteli oyuncular degil dedi ya orda bitti benim icin ulan 2 tane 11 cikarirsin bonservisi olmayan oyunculardan

Arkadas insan alternatiflerle çoktan görüşürdü, belli ön liberomuz Tolga

Sent from my iPhone using Tapatalk

lassana_diarra_real_640_b.jpg

S.a. beyler ben geldim.

Leiva baska bi takima giderse cok pis soverim. Leiva yalan olduysa ortasaha transferi yatti bu saatten sonra kimseyi almaz bunlar en krali kel gokhan gelir oda bu saatten sonra gelmesin zafen
Inter ve Sampdoria istiyormuş. 1 hafta içinde netleşir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt