Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beter olun arkadaslar. 2 aydir Leiva'yi alamayan yönetim sizi uyuttu, simdi is catlayinca Diarra haberini servis etmeye basladilar, yine inaniyorsunuz.

Tek sözle, beter olun hakediyorsunuz, kusura bakmayin.

şimdi hakan herkesin farklı bir yorumu var.. ama sen böyle yapmamalısın bence bu üslup hoş değil...
Leiva gelir yada gelmez o ayrı ama sorun bizim yönetimde insanlar zaten bunun bilincindeler. Sen kalkıp tolga ciğerci denen adama ilk defa duydum böyle bir oyuncu olduğunu yıllık 2 milyon€ verirsen zaten leivanın gelmeyeceği belliydi derim ben...

Şimdi alternatif diyor nazifoğlu abuk subuk o mevkiye donk ayarında 1 oyuncu daha alınır denayerle beraber geçmiş olsun moduna girilir...
Aklı başında yönetim olsa rikerinkle anlasır sezon sonunu beklemeden forvet ve ortasaha öncelikle çok kaliteli 2 transfer açıklarlardı...Bunlar ağustos olmuş eren derdiyok serdar aziz emrah başsan cavandaya yıldız gözüyle bakan adamlar...(Yönetimdekiler) Duyumcular zaten berbat bu sezon o yüzden sen böyle beter olun dersen eğer buradaki arkadaşlarımıza hakaret etmiş olursun zaten herkez a spor ********************* fanatik fotomaç haberlerine inanmıyor niye beter olsun insanlar...
Beter olması gerekenler lucas leivaya kronik sakat abiii bu düz adam filan yorumu yapanlar..O insanlar ah vahh edicekler sezon sonunda...

@ac_yaycili

Denayer yeniden Galatasaray'da... 1-2 güne açıklanır...

@ac_yaycili

He bu arada küçük de bir not; Denayer sonrası Chedjou ile yollar ayrılabilir. Talibi de var

Bari denayer'i 4-5m satin alma opsiyonu koydurup kiralayin.

3 dk sonra efsane bizlerle , transfer defteri kapanmıştır.

şimdi hakan herkesin farklı bir yorumu var.. ama sen böyle yapmamalısın bence bu üslup hoş değil...
Leiva gelir yada gelmez o ayrı ama sorun bizim yönetimde insanlar zaten bunun bilincindeler. Sen kalkıp tolga ciğerci denen adama ilk defa duydum böyle bir oyuncu olduğunu yıllık 2 milyon€ verirsen zaten leivanın gelmeyeceği belliydi derim ben...

Şimdi alternatif diyor nazifoğlu abuk subuk o mevkiye donk ayarında 1 oyuncu daha alınır denayerle beraber geçmiş olsun moduna girilir...
Aklı başında yönetim olsa rikerinkle anlasır sezon sonunu beklemeden forvet ve ortasaha öncelikle çok kaliteli 2 transfer açıklarlardı...Bunlar ağustos olmuş eren derdiyok serdar aziz emrah başsan cavandaya yıldız gözüyle bakan adamlar...(Yönetimdekiler) Duyumcular zaten berbat bu sezon o yüzden sen böyle beter olun dersen eğer buradaki arkadaşlarımıza hakaret etmiş olursun zaten herkez a spor ********************* fanatik fotomaç haberlerine inanmıyor niye beter olsun insanlar...
Beter olması gerekenler lucas leivaya kronik sakat abiii bu düz adam filan yorumu yapanlar..O insanlar ah vahh edicekler sezon sonunda...
Yahu bana anlatma bunlari Fatih. Tolga haberi ciktiginda Leiva yatti yoksa 2 milyon verilmez diyen ilk üye benim bu forumda. Mesajlar mevcut.

Inanmayin su heriflere. Her dönem isimler ortaya atip oyaliyorlar.

Ilk dönem Ibra, sonra Benitez ve baska isimler, sonra Bony Lucas fln.

Gelenler? Eren, Donk, Linnes, Tolga.. Inanip duruyorsunuz adamlarda her dönem bunu koz olarak kullaniyor. Taraftarin naif oldugunu biliyor.

Nazifoğlu: "Diarra listede. Büyük ölçüde anlaştık"

H.O.

Son düzenleme:
Levent Nazifoğlu: "Dzemaili, Bologna ile anlaştı. Kulüpler arasında ufak pürüzler kaldı."

Levent Nazifoğlu: "Denayer bize gelmeye sıcak bakıyor. Manchester City ile yaptığımız görüşmeler olumlu ilerliyor."

Levent Nazifoğlu: "Diarra'nın 10 M €'luk cezası var. Bu konuyu aşması halinde, transfer etmek isteyeceğimiz oyunculardan biri."

Hep bir mazeret. Diarra'nin 10 milyon euro cezasini kim kabul eder zaten. Hep yalan dolan. Böyle topçularla niye uğraşiyorsun ozaman. Taraftari oyaliyor totoşlar.

Şiref bey bunu yazmış

–_–_–_–_–_–_–_–_–_–

lucas leiva transferinde çıkan klopp pürüzünden sonra galatasaray'ın üzerine düşeceğini tahmin ettiğim fransız ön libero.

marsilya kulübü chedjou'yu, biz diarra'yı istiyoruz. belki bu yönde bir takas söz konusu olabilir.
09.08.2016 10:01 ~ 10:05 srfydn

Lassana*Diarra'nın,*FIFA*ile yaptığı görüşmeler devam ediyor. FIFA İle görüşme halinde olan Diarra, Galatasaray'a sunduğu teklifte "FIFA ile olan sorunumu halledin hemen imzayı atayım" mesajını iletti.

Yav kendi kendinizi beklentiye sokuyorsunuz sonra küfür ediyorsunuz 2m euro maaş alacak adam yedek kalır mı bu kadro da? Selçuğu kesebilirmisin ? Ee rotasyon için bir orta saha birde denayer ile bitecek bu iş işte..

Diarrayı alabileceğimize inanan var mı ? Diarra zor değil imkansız

Ayrıca şunuda söleyim gördüğünüz gibi bütün duyumcular patladı itibar etmeyin artık hiç birine

Şiref bey bunu yazmış

–_–_–_–_–_–_–_–_–_–

lucas leiva transferinde çıkan klopp pürüzünden sonra galatasaray'ın üzerine düşeceğini tahmin ettiğim fransız ön libero.

marsilya kulübü chedjou'yu, biz diarra'yı istiyoruz. belki bu yönde bir takas söz konusu olabilir.
09.08.2016 10:01 ~ 10:05 srfydn
Küfür ettirmeyen beni...

Şeref eski zamanlara dönmek istedi, lakin sıçtı...şimdi sıvama işine kaldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt