- 5 Şubat 2013
- 15.550
- 2.693
- 1.828
Önliberosuz sezona girin aferin size.
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Donk var

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önliberosuz sezona girin aferin size.
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sergen sana karşı değilim ama sen ceza yiyince bu kadar olumlu şeylerin olması tesadüf olamaz
bence küfür etmelisin, yakışıyorley:
Cdmsiz sezona başlarsak ilk 3e bile giremeyiz
ozaman neden tolgayı aldılar ?
Pardon ya adamı istiyorlar bir de şartlarını mı sunuyorlarAli Ay (Bursaspor Başkanı): "Olcan için Galatasaray'a şartlarımızı sunduk, bekliyoruz." (Olay)
bir değil iki adet lazımgecen seneki bazı macları tekrar izliyorum en zayıf takımlar bile ortasahayı cok rahat gecip goller atmıslar
eğer gercek bir kesici önlibero almazsak forvette hücumda kim olursa olsun yine her maç 2-3 gol yemeye adayız
Bologna, Dzemaili için Galatasaray ile anlaştı. Anlaşmanın birkaç saat içinde açıklanması bekleniyor. (@DiMarzio)
Ne Marsilya ne de gideceği kulüp ödemek zorunda değil.Kendisi ödemek zorunda ama bize "benim yerime size ödeyin" diyor..Yaşı genç olsa ödenir de 10 milyon o yaştaki oyuncu için çok fazla..4 milyon kafi.benim anlamadıgım şey diarra marsilyada oynarken onun kişisel cezasını neden marsilya ödemiyorda biz alsak biz ödüyoruz
Düzeltelim orta saha oyuncularımızın isimleritolgayı önlibero zanneden arkadaşlar acaba muslerayı forvet ereni stoper zannediyor olabilir mi
İnler gelir hazırlıklı olun.
ozaman neden tolgayı aldılar ?
Rikerink debuşi olmayınca cavandaya onay vermişti neticede bilemiyorum.normalde öyle görünyor ama riekerink var iste bence yasli oldugu icin istemez.
hem cok az oynadi gecen sezon.