Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bologna, Dzemaili için Galatasaray ile anlaştı. Anlaşmanın birkaç saat içinde açıklanması bekleniyor. (@DiMarzio)

gecen seneki bazı macları tekrar izliyorum en zayıf takımlar bile ortasahayı cok rahat gecip goller atmıslar

eğer gercek bir kesici önlibero almazsak forvette hücumda kim olursa olsun yine her maç 2-3 gol yemeye adayız
bir değil iki adet lazım
selçuk inan da free kicklerinin ekmeğini yemeye devam ediyor. esas sorun bariz şekilde kendisi.

benim anlamadıgım şey diarra marsilyada oynarken onun kişisel cezasını neden marsilya ödemiyorda biz alsak biz ödüyoruz
Ne Marsilya ne de gideceği kulüp ödemek zorunda değil.Kendisi ödemek zorunda ama bize "benim yerime size ödeyin" diyor..Yaşı genç olsa ödenir de 10 milyon o yaştaki oyuncu için çok fazla..4 milyon kafi.

tolgayı önlibero zanneden arkadaşlar acaba muslerayı forvet ereni stoper zannediyor olabilir mi

454aa83600081adebb37b2ae8acc8716.jpg

Fabio Pachedo 28 yaşında Vitoria Setubalde oynuyo sözleşmesinin son senesi 180 boyunda oldukça atletik bir ön libero top tekniği ve pozisyon bilgisi yüksek klübünde 400 bin euro civarı maaş alıyo transfermarkt değeri 800.000 euro geçen sene 32 maçta 1 gol atmış 11 kez sarı kart görmüş hiç yoktan alınabilir en azından ön libero..
Fábio Pacheco - Defensive Midfielder - Best moments - YouTube

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eyvah nevzat dindar inler olablir diyor asporda.
ama ben riekerinke güveniyorum genelde genc oyuncular transfer etti.
bence bu transferi veto eder.

Inler gelirde öpüp başınıza koyun bence bu yönetime çok bile o

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

avustria wienda önlibero sarı bir çocuk vardı ilgimiz var deniyordu raphael holzhauser enazından bu gelse enazından genç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt