Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OHAAAAAAAÜ

Ben 1 Aslanım ‏@ben1aslanim 4 dk.4 dakika önce
BipSpor'un verdiği bilgilere göre; Tolga Ciğerci için verilecek bonservis 3M€, oyuncunun kendisine verilecek yıllık ücret ise 2M€.

kap gelsin de,sonra sıcarız ağızlarına....para yine çok.holzhauser gelseydi keşke

UEFA sadece bizim mevcut transferi takip etse sene sonunu beklemeden cezayi artirir

Bonservisine 3 verdiğin adamın yıllığı 2 olmaz olmamalı yani.

allahın cezaları yine DURSUN show sürüyor ulan gidin artık öldürdünüz taraftarı beceriksiz herifler

yıllık 2 milyon doğruysa darbe yapıp fuhuşçunun indirilmesi lazım

ulan 3 yılda 60 maç oynamış adam neyi hakettide 2milyon yıllık alıyor şerefsiz hırsızlaaaar

Cigerci Istanbul'a gelmis ve birazdan fotolari paylasilacakmis Kaynak: Fanatik twitter

Son düzenleme:
Ceza almamışız gibi para harcıyoruz valla. Sonumuz hayırlı olsun

Gökhan Gönül'ü biz alsaydık 3 m euro falan verirdik yıllık.

Tolga'ya 3 verene kadar Leiva'ya verip alamadık mı yani bunlar kadar iş bilmez adam yok adamlar Nani'yi filan 6' ya aldı lan bitirdiniz be bizi bitirdiniz.

Tolga'ya da 2m verdiysen şerefsizin önde gidenisin dursun köpeği :mad:
Yeter ulan !
Uefa bu sefer 2 yıl daha ceza ekleyecek
ABV !

CL çok önemli bir gelir kapısı. Bu kapıyı aralamak için şampiyon olmamız şart değil. Çünkü şu an emin değilim ama play-off turlarında yüksek ihtimalle seri başı torbasında olacağız ve İngiltere, İspanya, Almanya 4.sü, Fransa ve İtalya 3.sü gibi takımlarla eşleşmeyeceğiz. Sezonu ikinci de bitirsek CL'ye katılma şansımız yüksek ama şampiyonluk bir başka tabi. Yine de play-off turlarıyla riske atmamak için şampiyon olmamız çok önemli.

Bu yolda Leiva, Tolga ve Debuchy transferleri bizi bir anda şampiyonluğun çok net favorisi haline getirir. Ve de önümüzdeki sezon yapmamız gereken transferleri azaltır. Bu üç oyuncuyu alırsak seneye sadece üç transfere ihtiyacımız olacak. Birincisi, sözleşmesi biten Chedjou yerine CL'de güvenebileceğimiz kaliteli ve tecrübeli bir stoper. İkincisi Eren'i en azından Fener'deki Fernandao'nun konumuna getirebilecek bir forvet. Üçüncüsü de yavaştan Wesley'nin yerine ısındırmamız gereken, aynı zamanda Wesley ile çalışarak onun tecrübelerinden faydalanacak genç bir forvet arkası.

Bu hamleler bizi yeniden 2011/12 sezonuna döndürecektir ve seneye de 2012/13 sezonuna geçirecektir.

Valla ben stopere mutlaka takviye gerektigine inaniyorum bu yil.

Her topa kafa vurduran, adamini kaciran, poziayon alamayan stoperlerden biktim.

dzemaili,chejdou,olcan,tarık,donk,umut bir an önce gitmeli.

eren+serdar+tolga+leiva+dabuchy(gelirse)

Ortalama 16-17M para harcamış olacağız,geçen seneden dolayı çok paramız var galiba,ayrıca tolga geldiğine göre kesin cemali gidiyor.

Leiva'da gelsinde sokim maaliyetine....

CEza yersek Dursun falan kalmaz herhalde artik. Dursun gidecekse bir sene daha Avrupasiz olsun varsin yeter ki bu dumbuk , sokuk gitsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt