Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3.75+maçbaşı 30bin verirdi dursun malı
Beşiktaş kadar olamadık. Adamlar maaşları çok iyi düzenlediler biz ise Selçuk'un maaşı 2m iken gittik yükselttik.
Olcan'a Umut'a 1.8 verdik al işte elinde patlar böyle. Sen Galatasaray'da oynayacaksın şu kadar maaşı kabul etmiyorsan güle güle diyip göndereceksin daha transfer görüşmesinde.

Bonservisine 3 verdiğin adamın yıllığı 2 olmaz olmamalı yani.

başkanın bu adam gibi fuhuşçu ise oluyor malesef

QMkbaZ.jpg

Su fiyatlara hemen inanmamakta fayda var. Bonservis neyse yillik bana abarti gibi geldi. Gerci bu yonetimin yapmadigi birsey mi? degil ama yinede bu kadar salak olunmaz diyorum ve farkli rakamlar bekliyorum. Ozellikle yillik olarak

Denayer aslında sağbekte daha iyi bir kariyer elde edebilir. Stoper için eksiklikleri var hava hakimiyeti zayıf sayılır. Topla ilişkisi iyi dinamik bazı maçlarda sizden kuvvetli takımlara karşı özellikle beklerde fizikli oyuncular tercih etmek gerekebilir. Carole ve Hakan Balta savunmacı bek olarak fizik olarak yeterli ama Sabri de Linnes de sağ bek için fizikleri yetersiz.

Su fiyatlara hemen inanmamakta fayda var. Bonservis neyse yillik bana abarti gibi geldi. Gerci bu yonetimin yapmadigi birsey mi? degil ama yinede bu kadar salak olunmaz diyorum ve farkli rakamlar bekliyorum. Ozellikle yillik olarak
Eren transferinde de aynısını diyorduk Eren'e de verdik 2m euro yıllık :)
Paşa'da kaç para alıyordu Eren ?

bonservis 2,yıllık 1 miyon avro uygun tolgaya.inşallah öyledir.

eren yıllık 2 milyon avroyu hakedebilir.iyi bi forvet neticede.ama serdar aziz ve tolga yavşakça paralar alıyo.

Yok artik daha neler. O rakamlar dogru olamaz asla.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Eren transferi beni Serdar transferi kadar sinirlendirmemistir. Serdar transferi yuzunden 2 ay hapis yattim buralarda :red:

Allahaşkına gidip biri kurtarsın kulübü

Sent from my iPad using Tapatalk

tolga gelse nolacak o çocuk ortasaha adamı bizde anca selcuka yedek olur

hala takımda önlibero yok

Aynen oda aklima gelmiyor degil :red:

1..85 aliyormustu. Hadi cok fazla zam olmamis onda ama Serdar transferindeki zam feci...
Bekleseydik Paşa batsaydı biz de bedava alsaydık alacağımız oyuncuları.
Adamları zengin ettik borç batağından biz çıkardık.

3milyon bonservis:mad: bir de 2 milyon yıllık.
dursun e5 e layıksın ...

Tolga kim oluyorda 2 milyon maas, 3 milyon bonservis veriliyor? 1 milyon euro versen bile kosa kosa gelir, dogru gene komisiyon cepe girecek diye alacagi yüksek gösteriliyor

Gesendet von meinem GT-I9100 mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt