GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 300

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
642,8K
Sayfa
300/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan onune iki adet sag bek aldik yine sarbi oynuyor.rahmetli cafuyu getirsek yine bu tipine saabtigim oynicak.acilen futbol hayatinin bitmesi gerenk

Gerçek değil ki ama. Transferi kapattık yazdığından bu yana en azından Cavanda geldi ekstradan :) Yine kapattık diyorsun ama 1 ya da 2 oyuncu geleceği apaçık. Yani Sergen'e biraz kızgınım ama en azından nöbete heyean getiriyor. Kendini kaptırmadığın sürece haberleri takip etmek de bu işin keyfi. Kesin aldık, duyum aldım demiyor zaten çocuk.

Yazdiklarin yonetimin beceriksiz bir yonetim oldugu gercegini degistirmez

Sirf birileri rahatsiz oluyor diye kendi görüsümü degistirecek degilim heralde

Fax göndermesini bilmeyen bir yönetim'le ilgili benim yorumum budur,burda sergen mutlu olacak diye olumlu yazma zorunlulugu yok bildigim kadariyla

Kizma patron.

Olay oyunculuk kapasitesi degil.

24 yadindaki bir adamin son 3 yilda sakatliktan 52 mac kacirmasi ve bu adama 2 milyon euro garanti ucretle 3 yillik mukavele imzalanmasi.

Yani bu tip oyunculari 1 milyon bonservis ve 1 milyon maasla kapatman lazim. Ya sakatligi gecerse diye.

De ki son 3 yilda olan oldu adam yine sakatlandi. Yani olagan Tolga cigerci performansi olursa elimizde patlayacagini ve onu da ayni donk gibi hamit gibi yollayamadan 2 ser milyon odeyecegimizi biliyorsun degil mi?
iyi de şöyle bişey var sinan gelince buradan bu adamı niye aldınız falan diyen çoktu sonuçta bir görmek lazım biz sanki hiç fiyasko görmedik ben bu çocuğun iş yapacağını düşünüyorum sakatlanma mevzusunu bilemem ama global futbolda bu bonservisler fazla değil bizim ffp davası yüzünden sıkıntıya girdik sadece ama yabancılar şu an avurpada olmamamız sebebiyle uzak duruyo olabilirler bide ülkenin durumundan korkan çok herkes senin benim gibi değil ülkeyi tanımıyo onlar ne de olsa. ama bir dos almamız lazım bu konuda katılıyorum diğer transferler bence yerinde helal riekerink bey..

Yahu Melo diyorsunuzda adam çocuklarının eğitimi ve ailesinin İtalya'da yaşama isteği yüzünden gitti zaten daha neyin kafası bu. Çok ekstrem bir durum olmazsa gelmez. Şu geçmişi geçmişte bırakmayı öğrenmek lazım. tamam benimde çok sevdiğim oyuncu ama kuru yaygara çıkarmayın. Zaten şu foruma bi baktımda bugün değişik değişik tipler doluşmuş. Abuk subuk bir sürü muhabbet.

Bir sonraki olası transfer mevkiini açıklıyorum.

Bizim en sağlam mevkilerimiz neresi ? : Kaleci , kanat ( daha fazla sayamadım leş bir kadromuz var )

heh işte ben dursun'u iyi tanıyorsam ya bir kaleci yada bir kanat transfer eder, muhtemelen müzmin yedek oyuncular olur.

CpqW7DiXgAAkruu.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri