Tiote ismi göstermelik, asıl hedef Sisoko.
Newcastle ile görüşme halinde olan Galatasaray Yönetimi Fransız orta sahasının transferini bitirmek üzere.Tek sorun 30 milyonu bulan bonservis bedeli.
( Sonunu fotomaç gibi bağladım de mi? :asd22: )
ne izletecek acaba ekrandan
Yılmaz Vural: "Fenerbahçe'nin Başına Geçeyim 50 Bin Kişiyi Orgazm Ederim"
![]()
Yeni ürünler neden yok store resmi sitesinde
Sneijder'in giyindigi polo'ya baktim yoktu
2-3 aya ancak gelir. Malum beceriksizler ordusu var basimizda.
en kötü orta sahaya alternatif almalıyız alternatif bir tek hamit var orta sahadaDenayer disinda transfer olacagini sanmiyorum
Tolga'ya yillik 2 milyon verdigimize göre alternatif oyuncu olarak düsünülmüyor o bölgede
Yeni ürünler neden yok store resmi sitesinde
Sneijder'in giyindigi polo'ya baktim yoktu
Son gelişmeleri, haberleri vs. yazabilecek bir r'daşımız var mı?![]()
Daha once hic site uzerinden alisveris yaptin mi
Son gelişmeleri, haberleri vs. yazabilecek bir r'daşımız var mı?![]()
Yok ya bir arkadas alisveris yapmisti bayagi sorun yasamisti kargo gümrük vs diye. 1 sene önce Almanya da store vardi bana 20km uzaklikta oraya gidiyordum alisveris icin ama kapatti hiyar agalari neymis artik hersey bir site altinda olacakmis. Iyi de kardesim o zaman yurt disina kargo gümrük vs isini kolaylastirin öyle olacaksa. Ne güzel gs store almanya vardi ne istediniz de kapattiniz kücücük yeri, Türkiye de her yerde store var bari Almanya da biraksaydiniz kac tane arkadasim vardi senede 3-4 defa her gittiginde 100-200€ luk oradan alisveris yapan.
Aga ben ürün almiyorum 2 senedir. En son Muslera hoodie vardi ondan almistim, daha dogrusu Türkiyeden akrabam getirmisti. Yilbasina dogru Türkiye'ye gelecegim, aslinda bir kurus bile ödemek istemiyorum bunlara ama yine dayanamayip 1-2 birsey alirim herhalde. Her yer Galatasaray formasi doldu evde, son zamanlarda degisik degisik formalar aliyorum koleksiyon hesabi. En son gecen sezonun Arsenal formasini aldim 2 hafta önce.
Yok ben sordum böyle bir polodan haberleri bile yok çizgili polo varmı dedim yeni sezon mal mal yüzüme baktıPolo güzelmis
Store larda vardir insallah
Neuss'dakini mi diyorsun renktas?
Almanyanin neresinden ?