GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 337

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
643,8K
Sayfa
337/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chedjou muhakkak elden çıkarılmali ve denayer takıma katılmalı. Dzemali giderse bir orta saha alınır ama gitmezse transfer yapılmaz. Dzemali gidecek gibi duruyor ve her turlu oraya adam alınacak

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler Levent'in açıklamalarının kaynağı var mı? Twitterde bir tane çakma hesap yazmış sadece , inşallah doğru değildir ya. Allah belanı versin klopp

Sent from my iPhone using Tapatalk

Denayer de gorusmeler olumlu ilerliyor da chedjou satilmadigi surece denayer'in transferini bitirmezler

Bjk macindan sonra hala önlibero'ya alternatif almayi dusunuyorlarsa isimiz yas

Gecen sormustum sana. Neye dayanarak ön libero alacagiz diyorsun diye.

Umarim simdi anlamissindir beni. Bu adamlar 2+2= 4 diyorsa bile bunu sorgulamak lazim cünkü alayi yalanci.

Yalanci baskanin yalanci elemanlari iste ne bekleyeceksin ki.

bişey sora bilirmiyim?fenerin 59 öncesi saçmalığı mahaller maçları falan.az çok bunu biliyorum peki bjkye eklenen o 2 şampiyonluk öyle miydi?
@Can BÜYÜK abi bilgilendirir misin beni?bjkninki farklı bi ligden miydi..yani bjkye eklenen 2 şampiyonukla bir mi fenerin 59 öncesi muhabbeti..

Son düzenleme:
Ya Levent'in açıklaması yok 10 dakikadır bulamıyorum . Aslan news denen saçma bir Twitter hesabı ilk yazdı , başka da önemli sitelerde yok. Bu adam bu saatte kime konuştu ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gecen sormustum sana. Neye dayanarak ön libero alacagiz diyorsun diye.

Umarim simdi anlamissindir beni. Bu adamlar 2+2= 4 diyorsa bile bunu sorgulamak lazim cünkü alayi yalanci.

Yalanci baskanin yalanci elemanlari iste ne bekleyeceksin ki.

Tolga'nin yillik ucretini gordukten sonra bunlarin tolga'ya alternatif önlibero alacaklari belliydi

Leiva olmadiktan sonra parayi tolga'ya bastilar

bişey sora bilirmiyim?fenerin 59 öncesi saçmalığı mahaller maçları falan.az çok bunu biliyorum peki bjkye eklenen o 2 şampiyonluk öyle miydi?
@Can BÜYÜK abi bilgilendirir misin beni?bjkninki farklı bi ligden miydi..yani bjkye eklenen 2 şampiyonukla bir mi fenerin 59 öncesi muhabbeti..

Tam adamina soruyorsun gercekten :D

Hic bir bilgim yok bu konuda acikcasi Sergen. Benden daha büyük veya daha bilgili birine sorman lazim.

CpxbxT4WEAAW_gA.jpg

Tüpçü'ye küfür ettire ettire kupa aldık yine.

Az önce lig tvde izledim bu nazifoğlu gerçekten bu açıklamaları yapmış..

Adam ''tolgaya alternatif bir oyuncu alacağız lig uzun bir maraton'' diyor..

Yani geçmiş olsun...

lassana diarra-tolga ciğerci ikilisi olsa orta alanı bu kadar kaptırmazdık rakibe.selçuk leş gibi oynuyor,bu performansla anca son dakikalarda oyuna girer!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt