GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 338

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
643,8K
Sayfa
338/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi bjkye eklenen 2 şampiyonukla fenerin 59 öncesi masalı aynı mı

Ya onlarınki biraz eyyam ile oldu. bjk o iki sezonda avrupada bir kupada bizi temsil ettiklerini kanıt göstererek uluslararası düzeyde ligin varlığının olduğunu beyan etti ve de o Avrupa'da olduğu iki sezon olan şampiyonluklar verildi bjk'ye. Saçmalık yani.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ya onlarınki biraz eyyam ile oldu. bjk o iki sezonda avrupada bir kupada bizi temsil ettiklerini kanıt göstererek uluslararası düzeyde ligin varlığının olduğunu beyan etti ve de o Avrupa'da olduğu iki sezon olan şampiyonluklar verildi bjk'ye. Saçmalık yani.

fenerinki peki?

Levent Nazifoğlu: "Dzemaili'nin gitme ihtimali var. Bizim ön liberoda bir problemimiz yok. Tolga var ama alternatif bir oyuncu düşünüyoruz."

Levent Nazifoğlu: "Denayer konusunda henüz bir sonuç yok ancak her şey olumlu ilerliyor."

belliydi zaten.

O parayı tolga gibi bir adama gömmelerinden belliydi 11'e adam almayacakları.

Bizim sattığımız Jose genel anlamda ele alırsak tolgadan iyi bana göre.

Onlarınki profesyonel lig kurulmadığı için kabul görmüyor . İstanbul Liginde şampiyonlukları var , tabi Anadolu'nun her yerinde yoktu ; bir nevi ulusal maçlardı ama profesyonel olmadığı için yerel geçiyor onlar .

yani bjkninkiyle bir değil ve fenerliler saçmalıyo diyosun:D

Denayer'i bende cok seviyorum ama bizim icin gereksiz lider bi stoper şart bu takima gonul isterki lider bi stoper +denayer olsun ama serdara 4 milyon bayildik stoper alacaklarini sanmiyorum hadi onu gectim stoper almasalar bile saglam 2 orta sahamiz olsa hem savunmamiz rahatlar hem bruma -wes 'in katkisi artar

Tolga'ya alternatif olan adam zaten tiote, Leiva falan olmaz. Forvet ve orta saha güçsüz diyorduk gittiler Eren ile Tolga'yı 11 içine koydular . Eren'in yanında oyuncu dahi almadılar ve de Tolga beye alternatif alıyorlar . Bakalım muslera seni ne kadar daha kurtaracak Özbek . Adam ballı arkadaş , beni GS klübünün başına koy bu Winnerlik ile ben de her sene 1 2 kupa alırım . Neyse Özbek umarım tez vakit gidersin

Bu takım artık Selçuk - Sneijderi kaldırmıyo ikisinden biri çıkmalı ki hangisinin çıkacağı da belli selçugun yerine koşan zenci gelsin

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jose'yi millet cok cabuk kenara atti. Bakalim Bundesliga da ne yapacak, bence ilk 11 oynar Mainz da formayi bir defa kapti mi.

yaw bi boktan anladıkları yok bu yönetimin. Herkes cebini doldurmanın peşinde.

Bak maçtan sonra çıkıp güzel oynadık diyen yönetici var. Bu adamlar yönetiyor bizi. Sadece bizi değil, diğer takımlarda da durumlar aynı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt