GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 340

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
643,8K
Sayfa
340/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeş, lig tv'nin sitesinde de bu haberi girmemişler . Eminsin değil mi böyle bir konuşma olduğuna

Sent from my iPhone using Tapatalk

Valla yarım saat önce gözlerimle gördüm televizyonda nazifoğlunun konuşmasını.Hani haberi muhabir falan aktarsa uydurdu falan diyeceğim de adam toplu olarak basına konuştu...

Sadece lig tvye konuşmadı belki ondan koymamışlardır.

Valla yarım saat önce gözlerimle gördüm televizyonda nazifoğlunun konuşmasını.Hani haberi muhabir falan aktarsa uydurdu falan diyeceğim de adam toplu olarak basına konuştu...

Sadece lig tvye konuşmadı belki ondan koymamışlardır.

Gıcık oldum , bir bulamadım Nasıl işse. Tolga'ya alternatif mi dedi, yoksa orta sahaya alternatif mi. Gece gece sinir etti bizi

Hocamın karsisina cikip 2 defa Galatasaraylilar sizi yetersiz buluyor buna uzulmuyor musun diye soru sordu.Hocamin yuz ifadesi biraz bozuldu bu soruyu duyunca dogal olarak,bu serefsiz 2.defa bi daha sordu

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vay orman cocugu . kupayi riekerink suleymanin bi tarafina sokmus demekki serefsiz kopek

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
66YozgatFB - 13.08.2016 23:43[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
bos.gif

[TABLE="width: 283, align: center"]
[TR="bgcolor: #FEFFE6"]
[TD]Mesajı Gönderen: HuseyinAkçay:cLink:2954759

Adam 4 senede 3 kez takımını şampiyon yaptı‚ bizim böyle bir kalecimiz olsa heykelini dikerdik.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Nasil sampiyon olduklari ortada onuda unutmayalim. Ayrica bu yil yine 5-6. olurlar. Adamlar resmen les. Kargalar bulduklarini atmis ve kendi as adamlari oynamis olsaydi zaten yenemezlerdi. Penalti da sans isi iki sene önce de biz kazanmistik penaltilarla
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:asd22: denayer ve ortasaha gelirse biz şampiyonuz sevgili antu.bjk as değil miydi?gökhan gönül ibişi oynasa daha pert olurdu beckten.quaresma da girdi oyuna,adriano da.sosadan bi halt olmaz bu saatten sonra.aras çok iyi onlarda.

Gıcık oldum , bir bulamadım Nasıl işse. Tolga'ya alternatif mi dedi, yoksa orta sahaya alternatif mi. Gece gece sinir etti bizi

''Ben ön libere mevkisinde bir sorunumuz olduğunu düşünmüyorum,tolga da gayet iyiydi bugün.Bugünkü performansı sizin için sürpriz olabilir ama bizin için sürpriz olmadı.Uzun süredir izlediğimiz bir oyuncuydu.Yine de lig uzun bir maraton.Bu bölgeye ALTERNATİF bir oyuncu alacağız.''

Belki birkaç kelime eksik olabilir am üç aşağı beş yukarı bunları dedi.Alternatif oyuncu demesi herşeyi açıklıyor zaten.

Yine de inşallah son anda oraya gerçekten sağlam bir adam alırlar bir mucize olurda...

''Ben ön libere mevkisinde bir sorunumuz olduğunu düşünmüyorum,tolga da gayet iyiydi bugün.Bugünkü performansı sizin için sürpriz olabilir ama bizin için sürpriz olmadı.Uzun süredir izlediğimiz bir oyuncuydu.Yine de lig uzun bir maraton.Bu bölgeye ALTERNATİF bir oyuncu alacağız.''

Belki birkaç kelime eksik olabilir am üç aşağı beş yukarı bunları dedi.Alternatif oyuncu demesi herşeyi açıklıyor zaten.

Yine de inşallah son anda oraya gerçekten sağlam bir adam alırlar bir mucize olurda...

Yalnız bu şekilde konuşmuşsa bunları zaten basın toplantısında da dedi, yani orada da alternatif için orta saha alacağız diye. Sağol kardeşim , erinmeyip yazdığın için.

Nazifoglu'nun alternatif dediği ins Tiote falandır.Malum futboldan zerre anlamayan insanlar bunlar,hocam.istediyse Tiote'yi falan bu futbol ozurluleri bisey bilmedigi için alternatif olarak alacaklarini falan zannetmesi sasirtmaz beni

ya neden böyle bu herifler ya yönetici kapasitesi yok ama yöneticiler ne demek alternatif alıcaz gidin kumda oynayın.. bu takım iş yapmaz ortadan delerler

Çok buyuk bir sinavdan geciyoruz.Eğer geçersek şu sinavi kazasiz belasiz yine 4-5 sene boyunca Avrupa kupalarina banko katilan ve gruplardan cikabilecek kıvama geliriz.Ondan sonrasi malum yine basa doneriz bi dursun daha bulur bizi.CUNKU GALATASARAY'da her mutlulugun ardindan bir gozyasi gelir ve hiçbir basari cezasiz kalmaz.Bunu iyi ogrendim

Ya eğer bütçeyi en fazla yıllık 1.4 falan ve bonservis 1.9 falan ayırmışlarsa zaten alternatif diye lawal gelir anca. Ya 32'lik İnler gelsin vallahi razıyım, ölümü gösterip sıtmaya razı ettiriyorlar ya. Umarım o alternatif en kötü inler gibi biri olur ( malum yabancı alamıyoruz )

Son olarak en son alternatif kelimesini Hamza ve Denizli'de duyduk. Hamza jose Bilal jem falan getirdi , Denizli ise Donk dışında hiçbir şey. Aslında alternatif orta saha için kullandığı için mantıken iyi bir oyuncu da orta sahanın alternatif oyuncusu olmak için alınabilir ama bunlar alternatif kelimesini ucuz , sayı olsun diye kullandıklarını düşünüyorum herkes gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt