en kötü hamit oynar ortasahada,birhana da güveniyorum.ben baya ümitliyim şampiyonluk konusunda.
en kötü hamit oynar ortasahada,birhana da güveniyorum.ben baya ümitliyim şampiyonluk konusunda.
no no....savunmada denayer ve serdar azizin uyumunu,cavandanın etkisini düşünerek yazdım biraz da.iyi bi hamit çok iş yapar.melo sakatlandığında nasıl oynadığı malum...8.lik + Avrupadan +1 men h.o
no no....savunmada denayer ve serdar azizin uyumunu,cavandanın etkisini düşünerek yazdım biraz da.iyi bi hamit çok iş yapar.melo sakatlandığında nasıl oynadığı malum...
umarım sürpriz yapar,yokluk çektiğimizdeİyi Hamit kaldı mı Sergen?
no no....savunmada denayer ve serdar azizin uyumunu,cavandanın etkisini düşünerek yazdım biraz da.iyi bi hamit çok iş yapar.melo sakatlandığında nasıl oynadığı malum...
birhana güvenicezhamit filan kesmez o oyandimi kactane 30 yas üstü orta saha oluyor, komple morruklar orta sahasi.
oraya biraz daha genc dinamik kosan topu kesen bi orta saha gerek.
alıyoruz ama genç birini alıcaz gibiSergen pek takip edemedim şimdi bunlar ön libero almıyolarmı ?
alıyoruz ama genç birini alıcaz gibi
holzhauser ve ndidiİsim varmı verde izleyeyim biraz