GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 343

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
643,8K
Sayfa
343/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
özetten maçı tekrar izledim de ...bjknin bütün pozisyonları bireysel hatalardan ve chedjou başrolde.linnes fazla yalnız kalmış.selçuk harbiden kız gibi topçu.olcayın pasında top cenke gelmeden önce adam film izler gibi izliyo.bu kadar olmaz ya.

Aga bu ne biçim iş ya
Galatasaray'da transferde adaylar üçe indi: Lassana Diarra, Cheik Tiote, Holzhauser
Fanatik‎

Cidden bunlara itibar edilmemeli

walace var suan brezilya icin oynuyor 21 yasinda önlibero gremioda oynuyor.
parayi basip alacan.

edit: 9 milyona cikmis degeri :D
2 ay önce 6 milyondu.

bu orta saha ile bu lig bitmez elinde poldi bruma eren sinan şino gibi müthiş silahların var ama bu futbolculara topu hızlı bir şekilde aktaracak topu kapıp hızlı şekilde atağa kaldıracak bir tane orta saha oyuncusu yok

bence nazifoglunun konusmalarına cok takmayın adam hem konusmayı sevmiyor hem konusuncada saçmalıyor

enson imza törenindede demişti leiva olmazsa o bölge için alternatiflere bakıcaz yani iyi bir oyuncu alırmı bilmemde,bu adamın kurdugu cümleler hep böyle yani

Sneijderin gerisinde diri 2 topçu lazim. Yoksa iflah olmayiz. Tolga nasil oyuncu bilmem ama mücadele ediyor basiyor en azindan. Selçuk bir halt yemiyor. 1 Tane daha diri oyuncu lazim atiba Onazi stilinde. Top çalan oyuncu lazim bize. Millet bizim orta sahayi yürüyüp geçiyor. Defanstta zaten canli bombalar var. Muslera ne yapsin.

cecu-selcuk tekmuklenmeli.1 forvet,2 orta saha alinmali.portakaldan faydalanmak istiyorsan bunları yapıcan hajum.ben artik sino beyi kendi ceza sahamizda topla bulusurken gormek istemiyorum.

bence nazifoglunun konusmalarına cok takmayın adam hem konusmayı sevmiyor hem konusuncada saçmalıyor

enson imza törenindede demişti leiva olmazsa o bölge için alternatiflere bakıcaz yani iyi bir oyuncu alırmı bilmemde,bu adamın kurdugu cümleler hep böyle yani

Hak veriyorum ama bu sefer ön libero sorumumuz yok demesi niyetini belli etti. Dedim Tolga kötü oynarsa anlarlar ki kötü de oynadı bence ama adamlar gözü dışında her yerlerinden izliyor . Ee 2 milyon verirsen zaten ben Leiva olmadı ve Türk'ten başka alamadığım için hemen istediği 2 milyonu vereyim de Oraya birini almış olayım deyip hemen Tolga'ya 2 milyonu bastılar. Yoksa alternatif kelimesini hep kullanıyordu haklısın lakin bu sefer gelecek profili de belli etmiş. Yani 2.5 vs. Yıllık alan adam beklemeyin diyor , bu da zaten ucuz saçma bir adam anlamına geliyor .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt