NiasseŞöyle bir de kitelenen maçlarda Eren veya Poldi'nin yanına yedekten sokabileceğimiz fırsatçı çabuk bir forvet daha bulsak iyi olur
D2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
NiasseŞöyle bir de kitelenen maçlarda Eren veya Poldi'nin yanına yedekten sokabileceğimiz fırsatçı çabuk bir forvet daha bulsak iyi olur
Sen de çok üzerine gidiyorsun serginin amaSergen sen olumlu yazma
Olumsuz yazdikca bizim basarili oldugumuz bir kez daha ispatlandi cünkü
Yani dogru olmasi gereken selcukun kesilmesi, ama selcuk kesilmez...beyler ön libero lazım diyenler kimin yerine düşünüyor tolga mı oynamaz selcuk mu oynamaz bu takımda ?
![]()
Gelecegimiz.
futbolun dogruları yapılmicaksa futbol konusmaya gerek yok o zamanYani dogru olmasi gereken selcukun kesilmesi, ama selcuk kesilmez...
Tolga'yı beğendiniz mi ?
Definetly better than Selcuk, ama daha bebek ya, daha büyüyecek o.
mecbur alacaklar,dert etmeŞimdi videoyu da izledim. Adam sakatlık ya da başka sorunlar için alternatif Almayı düşünüyoruz diyor , düşünün ki çok iyi oyuncularla görüşürüz diyenler Eren ile Tolga'yı aldı; sakatlık vs. İçin alacağız diyenler kimi alır bu durumda . Neyse ne halt yerlerse yesinler ,benim için transfer beklentisi kalmadı bu açıklamadan sonra. Hiç almasalar dahi üzülmem .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kosuyor ama presde yapiyor. Yani bilemedim, 2 milyonluk futbolcu degil net ortada, ama takimda is yapar.Koşan bir topçu fekat dün takım koşamadı fazla muhtemelen yükleme yaptılar.