GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 344

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
643,8K
Sayfa
344/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijderin gerisinde diri 2 topçu lazim. Yoksa iflah olmayiz. Tolga nasil oyuncu bilmem ama mücadele ediyor basiyor en azindan. Selçuk bir halt yemiyor. 1 Tane daha diri oyuncu lazim atiba Onazi stilinde. Top çalan oyuncu lazim bize. Millet bizim orta sahayi yürüyüp geçiyor. Defanstta zaten canli bombalar var. Muslera ne yapsin.

Onazi bizde iş yapardı

Zaten denayer yerine orta saha ve forvet daha mantıklı iken bu ke stoper aşkıdır çözemedim. Büyük ihtimal chedjou gidecek diye alıyorlar . Zaten dünkü açıklamada dzemaili gidiyor , transfer yapacağız demiş. Yani dzemaili gitmese almayacaktık anlamı çıkıyor . Nasıl bir kafa dünkü Tolga'yı Oraya emanet edip dzemaili ya da onun türevi biri ile orayı geçiştirir anlamıyorum . Forveti Allah'lık ettin tamam, aynısını orta sahaya yapma be adam. Dün o Marcelo kafa topunu Eren'den aldıkça Özbek'i andım, hele bir pozisyonda topu izledi ya sevgi sözleri çıktı ağzımdan . Ya GS olmasa bu klüp Trabzon'un gününe düşerdik bu Özbek denilen cins ile.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hak veriyorum ama bu sefer ön libero sorumumuz yok demesi niyetini belli etti. Dedim Tolga kötü oynarsa anlarlar ki kötü de oynadı bence ama adamlar gözü dışında her yerlerinden izliyor . Ee 2 milyon verirsen zaten ben Leiva olmadı ve Türk'ten başka alamadığım için hemen istediği 2 milyonu vereyim de Oraya birini almış olayım deyip hemen Tolga'ya 2 milyonu bastılar. Yoksa alternatif kelimesini hep kullanıyordu haklısın lakin bu sefer gelecek profili de belli etmiş. Yani 2.5 vs. Yıllık alan adam beklemeyin diyor , bu da zaten ucuz saçma bir adam anlamına geliyor .

tolgayı bence as oyuncu diye almadılar ne hoca ne yönetim,as olarak düşünülen adama ilk yılda fesih maddesi koyulmaz

tolgada sadece kol gibi bir kazık yedik ortasahada bize yerli adam lazımdı tolgayıda az maaşa ikna edemedi bu armutlar olay böyle gelişti

yada 2.ihtimal verilen paralarda gercekten bunlar ceplerine ciddi miktarda para indiriyorlar yani yerli oyuncularda

ayrıca mevcut kadroda tolga oynar yanında bir dmc ile ama selcuk bitmiş okeye dönüyor

tolgayı bence as oyuncu diye almadılar ne hoca ne yönetim,as olarak düşünülen adama ilk yılda fesih maddesi koyulmaz

tolgada sadece kol gibi bir kazık yedik ortasahada bize yerli adam lazımdı tolgayıda az maaşa ikna edemedi bu armutlar olay böyle gelişti

yada 2.ihtimal verilen paralarda gercekten bunlar ceplerine ciddi miktarda para indiriyorlar yani yerli oyuncularda

ayrıca mevcut kadroda tolga oynar yanında bir dmc ile ama selcuk bitmiş okeye dönüyor

Ya hatırla ne dedi, Leiva eğer bize dönüş yaparsa yönetim kurula taşımamız lazım demişti . Bu ne demek sence? Benim fikrim aslında Leiva'yı alacaktık ama fikir değiştirince Tolga'yı aldık, şimdi bize dönüş yaparsa belki de o kadar parayı vermeyiz gibi bir şey çıkıyor çünkü 1 ay peşinden koşup anlaştığın adam tamam deyince insan neden bir daha alalım mı diye tartışsın ki? Klopp iti yüzünden Tolga 11 işte

En güçlü takımımız ile Töre Sosa ve Gomezi olmayan bir Beşiktaş'a karşı zor dayandık.

Aşağı yukarı 13m avro harcadık ama forvet hariç takımda çok değişiklik yaşanmadı

Bu kadro ile şampi olmak neredeyse imkansiz

Ya hatırla ne dedi, Leiva eğer bize dönüş yaparsa yönetim kurula taşımamız lazım demişti . Bu ne demek sence? Benim fikrim aslında Leiva'yı alacaktık ama fikir değiştirince Tolga'yı aldık, şimdi bize dönüş yaparsa belki de o kadar parayı vermeyiz gibi bir şey çıkıyor çünkü 1 ay peşinden koşup anlaştığın adam tamam deyince insan neden bir daha alalım mı diye tartışsın ki? Klopp iti yüzünden Tolga 11 işte

bilmiyorum bakalım zaman gösterecek ama benim dısarıdan gördügüm şu hocanın istedigi oyuncular alınmıyor hoca isim veriyor birde yönetim isim veriyor biz bunla anlastık ne dersin diyorlar hocada bir bakayım diyor

leiva olayında ise yalan yok bence ben liverpoolu sıkı takip ederim klopp denen dengesiz herif bırakmadı onu gercekten
ama leiva kendine yazık etti o sarı kafa onu cogu mac 18e bile almayacak

bu transferden sorumlu şerefsiz ön libero sorunumuz yok mu demiş ulan dün maçtan sonra görüldü ki 1 değil 2 orta saha lazım çift yönlük ciğerli tekniğide iyi yoksa bu takımdan bir cacık olmaz orta saha boş olunca ne ilerisi düzgün iş yapabildi ne gerisi 8taşın yedeklerine karşı rezil bir oyun ortaya koyuldu lass leiva ayarında en az 1 oyuncu onun yanınada dikine oynayabilecek teknik biri gelmesi lazım yoksa sezon çöpte

Dün bir hafta önce takima katilan Tolga lig sampiyonuna karsi orta sahada tek basina oynadi,selcuk ve chedjou disindaki oyuncularin tamami iyiydi,en azindan taraftarin görmek istedigi mücadeleyi verdiler
Orta sahaya illa yildiz alinmasina gerek yok,atiba gibi temposu yüksek bir scout transferi yeter

Sneijderin gerisinde diri 2 topçu lazim. Yoksa iflah olmayiz. Tolga nasil oyuncu bilmem ama mücadele ediyor basiyor en azindan. Selçuk bir halt yemiyor. 1 Tane daha diri oyuncu lazim atiba Onazi stilinde. Top çalan oyuncu lazim bize. Millet bizim orta sahayi yürüyüp geçiyor. Defanstta zaten canli bombalar var. Muslera ne yapsin.
renktaş birde yürümeye mecali olmayan hamit oynasaydı tolga yerine nolucaktı halimiz düşünmeden edemiyorum :D

Dunku macta neden niasse'de israr ettigimi umarim herkes gormustur

Erman toroglu'nun dedigi gibi bruma'nin temposuna ayak uyduracak oyuncu yok.

Pivot ile olmaz bu is, eren cok hizli bir oyuncu degil, podolski de oyle, sneijder ve selcuk agir, bir tek bruma hizli, kontra ataklarda etkili olamassin.

Ulan sene başlamadan önce adam gibi 2 transfer yapsalar sadece yeter dedik > ön libero ve forvet

Lig başlıyor , 5 tane adam aldılar hala aynı bölgeler bomboş. Yine gittiler alternatifleri doldurdular ilk 11e.

Ya galiba 4-4-2ye gecmemiz gerekiyor. Sneijderi geriye cekip tolgayi yedek yapmamiz gerekir birde adam yiyen orta saha sart oglu sart. Sinan(podolski)-eren uclusu degismeli olarak 2li forvetimizi olusturur yoksa cacik olur diyeyim.

Yada biri yine on libero digeri kanat olmak uzere 2transfer sart.

Nereden bakardan bak buyuk plansizlik donuyor gibi. Ilk maci falan ayagina kapilmadan tolga denen cocuga da laf sokmak gerekir. Olm biz nasil gerizekaliyiz ki emre gibi bir oyuncumuz varken neredeyse bedavaya oynuyorken 3+ yillik 2 olmak uzere buyuk bir soyguna imza attik. Nasil beyinsizler yonetiyor acaba.
Emreyi tutup selcugu satıp yerine sisokko tarzı bir adam alsaydık simdi makine gibi işliyordu takım

D2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13,5 milyon bonservis + 8 milyon yıllık verip 5 adam alacağımıza bu paralarla 1 çok iyi ortasaha bir tane de üst düzey santrafor alsak kesinlikle şu anki takımdan daha iyi olurduk. Sürekli yedek oyuncu aldık bu paralarla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt