GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 346

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
643,9K
Sayfa
346/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pellegrinimi geliyormus Fenere :asd:

Anca pellegrinoyu alirlar

San-Pellegrino.jpg

mecbur alacaklar,dert etme

Sergen'ciğim düzgün okusana yazılanı. Ben alsınlar diye mi yalvarıyorum , almasınlar diyorum sen alırlar dert etme diyorsun . Adam Tolga'yı yalamış , sakatlık için alacağız almasınlar diyorum sen ne anlıyorsun . Almasınlar sadece defolup gitsinler , ne biçim belaydı bunlar ya. Şu avareli o kadar övdü ki videoda dedim ki maşallah ben çemizkespor maçını izlemişim . Kimse övmüyor bir bu beyinsizler övüyor Tolga'sını . Neyse dediğim gibi ne halt yerlerse yesinler . Eren ile Tolga'yı beğenmedim ve de bundan sonrakileri beğeneceğimi hiç sanmıyorum , o yüzden almayın sayın beyinsiz Özbek giller

Sent from my iPhone using Tapatalk

Selcuk, Ched, Eren ve Tolga yi yedek birakacak 4 oyuncu almazsak yine deplasmanlar kabus olur bize.

Param yok 2 oyuncu alicam diyorsan illa ben 1 on libero ve lider stoper derim. Cunku biz bir sekilde gol atariz. Ama rakibi dograyacak gaddar bir orta saha ve stoper almazsak herkes bize gol atar.

Nazifoglu onemli oyuncular ile gorusuyoruz demisti dogru bunlar bony diarra leiva bence, ama olmadi yapacak birsey yok
Leiva ayarında bir oyuncu isteyen takım Tolga,Holzhauser gibi copleri alternatif olarak belirlemez heralde.Leiva'yı alamıyorsan Tiote,Diarra,Mikel vs. tonla yildiz oyuncu var.Yildiz oyuncular alacagiz yalanindan bıktık

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu Serdar denen çürüğe 4.5 vermeseler , iyi bir forvet ve orta saha alırdık üstüne biraz daha koyup . Her transferi anladım ama bu transferi anlamadım. Zamanında yapılan Tarık'a bile mantık bulurum bu adama bulamam. Derdin neydi askere gitse çürük raporu verilip gönderilecek adama 4.5 verdin? Şimdi de orta sahaya bir Ada'm al tamam forvete bir adam al tamam deyip sezonu idare etme çabasına girersin işte . Neyse çok kelam ettim , hakkım varsa bunlarca helal etmiyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

fikoyu sevmem bana göre vizyonlu filan bir herifte degil tam tersi itici ve dursun gibi konuşmasınıda bilmiyor fakat

harcadıgımız 13milyon euroyu fikoya versek yeni bir 11 kurardı o kadar parayla

Sampiyonluk icin en az asagidaki kadro olusturulmali.

---------------------------------Muslera----------------------

Cavanda ----------Serdar--------Transfer--------Carole

----------------------Transfer-----------Tolga------------------

Poldi-----------------------Sneijder--------------Bruma---

---------------------------------Eren---------------------------

Poldi , sneijder bruma eren top rakipteyken geziniyorlar. Bunun icin oyunu 2 yonlu oynayan 2 cigersiz mekez orta saha sart oglu sart. Selcukla olacak isler degil bunlar.

Sampiyonluk icin en az asagidaki kadro olusturulmali.

---------------------------------Muslera----------------------

Cavanda ----------Serdar--------Transfer--------Carole

----------------------Transfer-----------Tolga------------------

Poldi-----------------------Sneijder--------------Bruma---

---------------------------------Eren---------------------------

Poldi , sneijder bruma eren top rakipteyken geziniyorlar. Bunun icin oyunu 2 yonlu oynayan 2 cigersiz mekez orta saha sart oglu sart. Selcukla olacak isler degil bunlar.
Abi iki cigersiz orta saha bu takimi hem hucum hem savunma anlaminda rahatlatir stoper almalarina bile gerek kalmaz ama selcuk bey var selcugu krali kesemez hepimiz biliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt