Şükrü Erden
Baba Gündüz
Bu Chedjou denen stoper bozuntusunu hala savunan var mi
Son düzenleme:
Bu Chedjou denen stoper bozuntusunu hala savunan var mi
ne yapmisÖnder özen napmış öyle kendine![]()
Hiç konuşulmuyor ama bence bize kenar oyuncusu da lazım. Bruma dışında bana pek de güven vermiyor kanat rotasyonu.
aynen,vitinho şart o yüzdenHiç konuşulmuyor ama bence bize kenar oyuncusu da lazım. Bruma dışında bana pek de güven vermiyor kanat rotasyonu.
vitinho büyük potansiyel...patlarsa 20 milyon avrolar çok rahat konuşulur...Ozaman Vitinho yu da almak lazim.
Istatistige göre yorum yapmayan az sayida üyelerdenim. Ama Balta iyi diyip Chedjou kötü oynadi demek adaletli degil.
Balta adamini kaciriyor, Chedjou kovaliyor diye Chedjou hatali görünüyor.
Aynisini gecen sene Koray icine dedim Rize macinda heralde. Balta pozisyonunu almayip arkasina adami kaciriyor, Koray kademeye girip kovaladigi icin hatali Koray oluyor.
Pozisyonun baslangicina bakmakta fayda var, kim ne yapmis görürüz.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Var olmaz mi, sorsan futbolu en iyi biliyordurBu Chedjou denen stoper bozuntusunu hala savunan var mi
Chedjou kotu. Hakan iyi gibi gozukuyo ama mucadeleden kaciyo basim belaya girmesin ihale bana kalmasin top benden ciksinda nolursa olsun muhabbetinde o yuzden iyi gozukuyo
Ben isterim ama ozaman Yasin sutlanmali.vitinho büyük potansiyel...patlarsa 20 milyon avrolar çok rahat konuşulur...
Sonuc ikiside Galatasaray oyuncusu degil. Bazilari denayer flan diyo denayeri bende cok severim ama bu savunma denayerle olmaz bize lidert bi stoper şart oglu şart[/B]
Bende bunu diyorum iste. Pasif hali digerlerine yük yapiyor defansta, tipki Selcuk'un pasifligi gibi.
vitinho gelirse yasini ve olcanı bursaya verip emre taşdemiri alsak hiç fena olmaz.Ben isterim ama ozaman Yasin sutlanmali.
jor uçakta başkan dursun aydın özbek ile yaptığı toplantıda şampiyonluk için bir stoper ve bir ön liberoya ihtiyacı olduğunu söylemiş.
kaynak: quakerboy