GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 351

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
643,9K
Sayfa
351/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslera
(cenk)
cavanda transfer chedjou carole
(linnes semih koray serdar hakan)
transfer tolga
(hamit selçuk)
podolski sneijder bruma
(sinanG ------------- yasin)
eren
(podolski)
​
dogru ya da yanlış
hocanın aklındaki roster bu

Bizim takımın ig için stoper sorunu olmadığını düşünüyorum ben de. Bana göre ortasaha ve santrafor sorunu var. CL'de olsak mutlaka stoper de lazımd erdim ama ortasaha ve iyi forvet alırsak bu ligi patlatırız.

Ben de aynisini soyluyorum.

Bu takimin gol atma sorunu yok gol yeme sorunu var.

Top rakipteyken oynayan oyuncular sart.

Tolga sakatlanmazsa ilerleyen haftalarda biseyler yapabilir. Ama sakatlanmamasi mucize olur.

Diger taraftan selcuk tam bir el freni oldu artik. Ne savunmaya ne hucuma katkisi var.

Tum stoperlerimizi toplasan GS seviyesinde yarim stoper cikar anca.
dünkü kadrodan selçuk ve baltayı çıkarıp 2 sağlam oyuncu koyunca işin rengi değişir

Bjknin omeruo transferinin 2 agustosta yazdi bizimde cogu transferi bildi cavandanin yillik ucreti haric

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hala savunuyor yaw rezalet be kardeşim menejerimisin adamda tavuk kadar beyin yok dany nin oyun zekası bile bunun 3 katıydı

Ömer şişman dandik bir omuz darbesiyle azına etti

Hahaha klasik fbjk li bi koyduk hemen bunalimli ergen gibi tarz yapmaya kalkmis kendince. Tarz yapicam diye palyacoya donmek tam bu kafadaki tiplerin isi. Gerci futboldan anlamadigi anlasilinca goztepeden tekme tokat kovulmasida etkili olabilir.

Hakan baltanin bazi fiziki dezavantajlari var ama takimin en usta stoperi,teknigide takimin yarisindan iyidir

Elde Chedjou-Semih-Hakan üçlüsü varken alınacak 4. stoper Serdar olmamalıydı...Chedjou-Semih-Serdar birbirini yedekleyecek oyuncular, hatta kalmış olsa Denayer' de onlar gibi hamle özelliği olan stoperlerden. Takımda denge stoperi rolüne uygun tek adamın Hakan olması büyük handkap...

Eğer bu takıma 5. bir stoper katılacaksa bu Denayer de olmamalı; Hakan Balta' yı yedek bırakacak kalitede lider bir stoper lazım...Değilse uğraşmasınlar, DOS ve forvete yoğunlaşsınlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt