GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 353

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
644K
Sayfa
353/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Levent Nazifoğlu ön libero ihtiyacımız yok oraya Tolga Ciğerci'yi aldık demiş ?

LeventNAZİFOĞLU:
"Dzemaili'nin gitme ihtimali var.
Bizim ön liberoda bir problemimiz yok.
Tolga var ama alternatif bir oyuncu düşünüyoruz.
Denayer konusunda henüz bir sonuç yok, ancak her şey olumlu ilerliyor."

Bu seneden de birşey beklemeyelim bence.
Güzel oyaladılar bizi :)
Bony alıcaz diyip Eren
Leiva alıcaz diyip Tolga
Hem de hak etmedikleri maaşlar ve bonservis ücretleri ile :)
Galatasaray'ın parası keriz cebini doldurmayan yemeyen başkan keriz misali ceplerini doldurdular.
Kendi şirketlerini böyle yönetseler yönetim kurulu bunları şirketlerinden atar ama konu Galatasaray olunca paraları nasıl harcıyorlar ama :)
İyi store dan 600 tl lik vip paketimiz var diye arayınca 2 sene öncesi formam duruyor ama alternatif bir bileklik düşünebilirim diye cevap veririm

D2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bjk'de ve fb'de bilemedigi oluyor ama biz de tutturamadigi olmadı. gerçi bu adam için de kesin demiyor. kulübüyle anlasabilecez mi bakalim.
taniyan izleyen var mi bu adami özellikleri nelerdir

Çok basit , olmayınca da ki olmayacak ; klübüyle anlaşamadı yoksa ben bildim diyecek geçiniz efendim bu tür adamları . Cavanda yıllık 2.1 alacak deyip fiko büyük Başkan diyen bir hesaba inanacak kadar düşmedik . Olursa tiote karambole olur , bunun bir şey bilmesinden değil

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çok basit , olmayınca da ki olmayacak ; klübüyle anlaşamadı yoksa ben bildim diyecek geçiniz efendim bu tür adamları . Cavanda yıllık 2.1 alacak deyip fiko büyük Başkan diyen bir hesaba inanacak kadar düşmedik . Olursa tiote karambole olur , bunun bir şey bilmesinden değil

Sent from my iPhone using Tapatalk
yıllığını bilememiş olabilir ama ortada cavanda haberleri yokken cavanda gelecek dedi. Bundan öncekileri de bildi. Yıllıkları ve bonservisi kap gelene kadar kimse % 100 bilemiyor zaten

bjk li ya da baska takımlı olması Galatasaray ile ilgili haber kaynağının güvenilirliğini değiştirmiyor bence

https://www.milliyet.com.tr/guntekin-onay-eksik-besiktas-daha-hazir-2063-vatan-yazar-yazisi/

ŞENOL Güneş geçen sezon bu kadroda var olan oyuncular ile sahaya çıktı. Şampiyonluk serüveninde yer alan isimler ile.. Burada takımdaşlık duygusunu ön plana çıkardı.

BEŞİKTAŞ ideal olarak adlandırdığımız kadronun çok uzağındaydı. G.Saray ise en güçlü kadrosu ile sahadaydı. Buna rağmen Beşiktaş çok daha güçlü bir görüntü ortaya koydu. Çünkü sahada istediklerini yapan Beşiktaş idi.

G.SARAY, eksik Beşiktaş karşısında çok pasif ve yetersiz göründü. Tüm bunları maç sonucundan bağımsız olarak yazıyorum. Kim kazanırsa kazansın oyun bazında bir değerlendirme yapmak daha sağlıklı. Ayrıca 1 maç ile keskin ve net değerlendirme yapmak doğru değil.

LAKİN, G.Saray’ın yarım Beşiktaş karşısında oyunu kontrol edememesi pasif kalması kabul edilebilir değil. İlk ve ikinci yarının ilk 5 dakikası haricindeki G.Saray son derece yetersiz bir görüntü ortaya koydu.

6-7 eksikli Beşiktaş ne yaptığını bilen, özgüvenli ve organize olan taraftı. Her hattıyla daha güçlüydü.

BEŞİKTAŞ bu değil, Açık konuşalım. G.Saray 120 dakikanın büyük bölümünde çok yetersiz idi. Sarı kırmızılı ekip “yarım Beşiktaş kadrosu” karşısında duran toptan kazandığı gole aldanmasın. Son derece yetersiz ve pasif oyunla bir duran top sonrası golü buldu.

ADRIANO’YU yedek oturtup, Toşiç yerine Necip’i stoper oynatan Şenol Güneş’in fantazisi olmasa çok daha etkili ve güçlü bir Beşiktaş izleyebilirdik. Necip’in stoper oynadığı, eksik Beşiktaş, kimseyi aldatmasın. Oğuzhan, Atiba ve Marcelo’nun iyi oynadığı, Olcay’ın iyi çalıştığı Beşiktaş güçlü oyununa rağmen atakları sonuçlandıramadı.

Güntekin Onay

ortasahasız,stopersiz Galatasarayı yenemediler...tolga ve eren ilk maçına çıktı.biraz da gülelim arkadaşlar

:asd22:

Son düzenleme:
güzel gazlasınlar iyice beşiktaslarını 7 8 eksikleri varmışta bilmem ne biz de sanki full kadro hiçbir eksiğimiz olmadan oynadık. bu bjk abartıları irite edici evet ama dangalaklar farkında değilki en çok zararı o sempati besledikleri kutsal takılarına veriyorlar bu abartı övgülerle.

güzel gazlasınlar iyice beşiktaslarını 7 8 eksikleri varmışta bilmem ne biz de sanki full kadro hiçbir eksiğimiz olmadan oynadık. bu bjk abartıları irite edici evet ama dangalaklar farkında değilki en çok zararı o sempati besledikleri kutsal takılarına veriyorlar bu abartı övgülerle.
osi gökhan gönülü de mal ederdi bruma.quaresma sonradan oyuna girdi.ömer de...bi sosa yoktu...adriano da oyuna girdi ama solbek ne yapabilir..ağır saçmalıyolar.

_______________Muslera
Cavanda Transfer Serdar/Hakan Carole
________________Tiote
__________Tolga_______Sneijder
___Podolski_____Eren_______Bruma

Galatasaray sevdami tartisacak degilim.Fenerli olmak dersen de Allah korusun derim.Arada bir mesaj yazmak meselesine gelirsek ben yazmaktan çok okumayı severim.Gundemi takip etmek için üye oldum bu foruma arada da yazarım diye düşündüm.Fakat ben de bu yönetim yüzünden delirme noktasına geldim.Yazdigim yorum da bahsettiğim futbolcular tamamen el freni vazifesi görüyorlar.Bunlari yazarken eski amatör liglerde kaleci olarak oynamış biri olarak yazıyorum.Futbol konusun da bilgi sahibi olmadan fikir beyan etmiyorum.Podolski ve Hakan Balta bu oyuncular eskiden iyi oyunculardı fakat bitikler.Sinan Gümüş ise Bruma gibi kiralık yollanip maç temposu yakalaması gerekli.Diger saydığım oyuncular zaten malumunuz.

Titote Kasımpaşa'ya falan gelse çok da büyük sürpriz olmaz. Bizimkiler o kadar çapsız ki bu seviyede bir topçu almaları bile mucize gibi gözüküyor.

338761bce5b8601e0d0f953d93f3624d.png

Hakan Delikanli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt