Galatasaray- Beşiktaş |Bruma şık calımlar | - YouTube bruma kaleye vursaydı keşke,son vuruşları bu kadar gelişmişken...
bjk'de ve fb'de bilemedigi oluyor ama biz de tutturamadigi olmadı. gerçi tiote için de kesin demiyor. kulübüyle anlasabilecez mi bakalim.Onlara remy de geliyordu sözde , yalan
Sent from my iPhone using Tapatalk
İyi store dan 600 tl lik vip paketimiz var diye arayınca 2 sene öncesi formam duruyor ama alternatif bir bileklik düşünebilirim diye cevap veririmLevent Nazifoğlu ön libero ihtiyacımız yok oraya Tolga Ciğerci'yi aldık demiş ?
LeventNAZİFOĞLU:
"Dzemaili'nin gitme ihtimali var.
Bizim ön liberoda bir problemimiz yok.
Tolga var ama alternatif bir oyuncu düşünüyoruz.
Denayer konusunda henüz bir sonuç yok, ancak her şey olumlu ilerliyor."
Bu seneden de birşey beklemeyelim bence.
Güzel oyaladılar bizi
Bony alıcaz diyip Eren
Leiva alıcaz diyip Tolga
Hem de hak etmedikleri maaşlar ve bonservis ücretleri ile
Galatasaray'ın parası keriz cebini doldurmayan yemeyen başkan keriz misali ceplerini doldurdular.
Kendi şirketlerini böyle yönetseler yönetim kurulu bunları şirketlerinden atar ama konu Galatasaray olunca paraları nasıl harcıyorlar ama![]()
bjk'de ve fb'de bilemedigi oluyor ama biz de tutturamadigi olmadı. gerçi bu adam için de kesin demiyor. kulübüyle anlasabilecez mi bakalim.
taniyan izleyen var mi bu adami özellikleri nelerdir
yıllığını bilememiş olabilir ama ortada cavanda haberleri yokken cavanda gelecek dedi. Bundan öncekileri de bildi. Yıllıkları ve bonservisi kap gelene kadar kimse % 100 bilemiyor zatenÇok basit , olmayınca da ki olmayacak ; klübüyle anlaşamadı yoksa ben bildim diyecek geçiniz efendim bu tür adamları . Cavanda yıllık 2.1 alacak deyip fiko büyük Başkan diyen bir hesaba inanacak kadar düşmedik . Olursa tiote karambole olur , bunun bir şey bilmesinden değil
Sent from my iPhone using Tapatalk
bjk'de ve fb'de bilemedigi oluyor ama biz de tutturamadigi olmadı. gerçi tiote için de kesin demiyor. kulübüyle anlasabilecez mi bakalim.
taniyan izleyen var mi tioteyi özellikleri nelerdir
osi gökhan gönülü de mal ederdi bruma.quaresma sonradan oyuna girdi.ömer de...bi sosa yoktu...adriano da oyuna girdi ama solbek ne yapabilir..ağır saçmalıyolar.güzel gazlasınlar iyice beşiktaslarını 7 8 eksikleri varmışta bilmem ne biz de sanki full kadro hiçbir eksiğimiz olmadan oynadık. bu bjk abartıları irite edici evet ama dangalaklar farkında değilki en çok zararı o sempati besledikleri kutsal takılarına veriyorlar bu abartı övgülerle.
besiktas bize koysa transfer yapardi bu mallar
kotu mu oldu acaba kupayi almak