GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 355

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
644K
Sayfa
355/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fransa´da cok yetenekli genc orta saha oyunculari var. Bonservis anlaminda en uygun pazar ayrica.

2-3 Milyon Euro´ya 22-23 yasinda dinamik orta saha oyunculari bulabiliriz.

Benim tercihim genc oyunculardan yana.

Ben neden Newcastle tarzi dandik takimlarin gözden cikardigi 30+ yas futbolculari alayim ki?

Bu mantik bana cok ters. Ya paraya kiyarsin, oynayan, takimin önemli futbolcusunu alirsin, ya da önemli futbolcu olacak genc futbolcu alirsin.

Mantik bu olmali.

Ben bu ismin Tiote olduğunu düşünmüyorum zaten. 30 yaşında eleman.

Fakat bir yandan da elimizde dengesiz bir yönetim var. Bizim genç oyuncu tanımımızla onların ki farklı.
Ben 2 yas farkina daha genc biri diye anlamam futbolda. Melo sanirim 33 yasinda. Ben Melo yasli diye almiyorsam alacagim adam 28-29 yasindan fazla olmamali.

Son düzenleme:
Ndidi olsa anlarim, cocuk 19 yasinda 1.86 boyu da var. Boyle genc oyuncular icin de bonservis parasi odemekten de kacmam. 7-8 neyse verirdim.

30 yaşında

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet ogrendim, yani benim mantigim boyle isliyor: 33 yasinda olan bir oyuncuyu yasindan dolayi veto ediyorsan veya yasli diyorsan, ayni mevkiye daha genc birisini alacagiz diye yola cikiyorsan ozaman o adam 28 yasin altinda olmali. Yoksa 30-31-32 cok fark yok benim gozumde, iyi oyuncu her zaman iyidir ama gelecege de dusunerek transfer yapilacaksa daha genc biri lazim o mevkiye.

Ben 2 yas farkina daha genc biri diye anlamam futbolda. Melo sanirim 33 yasinda. Ben Melo yasli diye almiyorsam alacagim adam 28 yasindan falan olmali en fazla.

Bize Melo'nun ilk zamanı lazım. Şu saatten sonra öyle birini alacağımızı da düşünmüyorum. O yüzden kimin geleceği o kadar da önemli değil benim için.

Dün kaplumbağa hızındaydık. Geriden oyun kuramadık hiç. Baskılı futbol oynayamıyor, ileriye fazla adamla çıkamıyoruz. Bunun tek sebebi göbekteki muazzam açıklık. Bunu göremeyen kördür. Yöneticiler de kör olduğu için maçtan sonra iyi oynadık dedi. Ben saha da iyi bir takım görmedim. Kaç tane gol pozisyonuna girdik mesela hatırlıyor musun? Kaleyi tutan kaç şutumuz var.

Rie dar alanda oynamakla çok doğru bir karar verdi çünkü takım uzadıkça pozisyon vereceğimizi biliyor. Ne savunmaya ne orta sahaya güvendiğini de sanmıyorum. Elinde adam olsa Selçuk'u bile kesebilir.

Yeni bir teknik direktör yaratıyorsak, eline güçlü bir kadro vermemiz lazım. Biz eline rotasyonlarla dolu bir kadro verip mucize yaratmasını tercih ettik. Bunun adı yaratmak değil, kullanmak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt