GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 357

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
644K
Sayfa
357/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açık konuşalım, o kadar harcamaya rağmen hala rezalet bir kadroya sahibiz, ancak Riekerink'e güvenim tam. Bu çöplerle bile şampiyon olacaktır.

Denayer+zenci bi orta saha +umar aminu+fransa 2.ligden zenci bi forvet
2 milyon +olcan+umut takasi yapalim osmanliyla umar için denayer 1 -1,5 kiralik orta saha forvete gomelim parayi transfer yasagi olcak zaten bu gidisle

Maalesef geçen seneden başlayan ve bu sene de devam eden görüntümüz büyükleri zorlayan başakşehir,bursa gibi güçlü anadolu takımları kıvamında...

Bu takımlar gibi büyük maçlarda topu rakibe bırakıp,kontra ataklarla hücum yapmaya çalışıyoruz.Yan toplar dışında çok bir şey üretemiyoruz...

adam gibi bir on libero gelmedigi surece sampiyonluk falan degil ilk 3 e girmeye oynariz. Besiktas ideal kadrosundan en az 5 eksikle ciktigi macta bolum bolum neredeyse bize top gostermedi. Bir tane organize atagimiz yok. Durum cok sikintili

Açık konuşalım, o kadar harcamaya rağmen hala rezalet bir kadroya sahibiz, ancak Riekerink'e güvenim tam. Bu çöplerle bile şampiyon olacaktır.

merhaba.
sayın Guenuel siz futboldan aşırı derecede anlayan bir üyeye benziyorsunuz sizce savunmamızdaki ana problemlerin kaynağı hakan semih serdar gibi çöplermi yoksa ortaalanın pasifliği neticesiyle savunmaya direk olarak aşırı yüklenme olmasımı? bu konuda efsanemis chedju çok dertli bunu biliyorsunuz zaten

cevap için şimdiden teşekkürler.

Leandro Paredes Roma da oynayabilecekmi onu merak ediyorum , eger sans bulamazsa pat diye 10 milyon € verilecek bir oyuncudur.

merhaba.
sayın Guenuel siz futboldan aşırı derecede anlayan bir üyeye benziyorsunuz sizce savunmamızdaki ana problemlerin kaynağı hakan semih serdar gibi çöplermi yoksa ortaalanın pasifliği neticesiyle savunmaya direk olarak aşırı yüklenme olmasımı? bu konuda efsanemis chedju çok dertli bunu biliyorsunuz zaten

cevap için şimdiden teşekkürler.

Çok yerinde tespitler Puki, sağ bek için Cavanda ilaç olacaktır. Ancak stoperde ve orta alanda problem devam ediyor, derhal Denayer kadroya katılmalı ve Sn. Chedjou hazretleri ile sözleşme yenilenmeli. Beyefendiye moral olacaktır yeni sözleşme, çok bitkin görünüyor. Yıllardır tek başına savunmaya çalışıyor acımasızca gelişen atakları.

-------------------Muslera-----------------
Cavanda---Denayer----Chedjou----Carole
------------Paredes------MVila------------
----Podolski-------Sneijder------Bruma----
------------------Niasse--------------------

Yerli yok :)

Beyler bu scout ekibi biraz fm datasından yararlansa 20 tane bonservissiz dmc, 30 tane ucuz dmc, 10 tane fiyatı normal dmc bulabilirler.

öyle bir açıklama yok
az önce tvde izledim
dzemanın gitme ihtimali var, tolganın iyi çıkacağını biliyorduk, sizin için sürpriz olmuş olabilir ama biz defalarca izledik tolga'yı falan dedi. ama o bölgeye bir oyuncu daha almayı düşünüyoruz dedi.
hiç de 'tolgaya alternatif' ya da genç menç gibi bir ifade kullanmadı.
tiotenin geleceğine ben de inanmıyorum ama tolgaya alternatif alacağız dedikleri haber de yalan yani
"ÖN LİBERODA PROBLEM YOK AMA..."
Transfer sorularına yanıt veren Levent Nazifoğlu, "Dzemaili'nin gitme ihtimali var. Transfer yapacağız. Ön liberoda bir problemimiz yok. Tolga sizin için sürpriz olabilir ama bizim için değil. Biz kendisini defalarca izledik. Alternatif olarak orayı güçlendirmemiz lazım" dedi.

fidyosu liktivi'de.

Ben daha kararimi vermedim. Prandelli de cok iyi niyetli, iyi bir insandi. Oyuncular da seviyordu, biz de seviyorduk. Oynadigimiz oyunu gördük.

Kaldi ki ben su anda oyun anlaminda cok da ümitli degilim hala. Pek birsey göremedim henüz.

Oyuncular rahat ettikleri hocalari cok severler. Hamza´yi da seviyorlardi.

Hamza ve Riekerink arasindaki tek fark su anda, angut angut secimler yapmamasi. Bazi oyunculari cizmesi. Hepsi bu simdilik.

Abartmayi severiz toplum olarak ama beklemekte fayda var.

"ÖN LİBERODA PROBLEM YOK AMA..."
Transfer sorularına yanıt veren Levent Nazifoğlu, "Dzemaili'nin gitme ihtimali var. Transfer yapacağız. Ön liberoda bir problemimiz yok. Tolga sizin için sürpriz olabilir ama bizim için değil. Biz kendisini defalarca izledik. Alternatif olarak orayı güçlendirmemiz lazım" dedi.

fidyosu liktivi'de.

Sayisal anlamda alternatif. Tolga´nin alternatifi dememis. Bende sonradan izledim. Öyle birsey dememis yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt