Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
Açık konuşalım, o kadar harcamaya rağmen hala rezalet bir kadroya sahibiz, ancak Riekerink'e güvenim tam. Bu çöplerle bile şampiyon olacaktır.
Osmanli 5-6 milyon ister samsunum 50 bin euro'ya almisti aptal yoneticiler yuzunden gitti adam bari Galatasaray'imiza gelsede izlesek
Oyle bir oyuncuyu kiralayacaksak opsiyonlu olmali, Inter in oyuncu pisirme yurdu olmamaliyiz.Interde bir milyon orta saha var iki seneliğine kiralanabilir hem de cüzzi bir maliyeti olur
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok hayir . emre utkucan bey'e cok yazdim twitter'dan ama boşa yazmisimaminuyu samsundayken forumda öneren bir renktaşımız vardı o senmiydin yoksa renkdash
Açık konuşalım, o kadar harcamaya rağmen hala rezalet bir kadroya sahibiz, ancak Riekerink'e güvenim tam. Bu çöplerle bile şampiyon olacaktır.
merhaba.
sayın Guenuel siz futboldan aşırı derecede anlayan bir üyeye benziyorsunuz sizce savunmamızdaki ana problemlerin kaynağı hakan semih serdar gibi çöplermi yoksa ortaalanın pasifliği neticesiyle savunmaya direk olarak aşırı yüklenme olmasımı? bu konuda efsanemis chedju çok dertli bunu biliyorsunuz zaten
cevap için şimdiden teşekkürler.
Chedjou hazretleri ile sözleşme yenilenmeli. Beyefendiye moral olacaktır yeni sözleşme
"ÖN LİBERODA PROBLEM YOK AMA..."öyle bir açıklama yok
az önce tvde izledim
dzemanın gitme ihtimali var, tolganın iyi çıkacağını biliyorduk, sizin için sürpriz olmuş olabilir ama biz defalarca izledik tolga'yı falan dedi. ama o bölgeye bir oyuncu daha almayı düşünüyoruz dedi.
hiç de 'tolgaya alternatif' ya da genç menç gibi bir ifade kullanmadı.
tiotenin geleceğine ben de inanmıyorum ama tolgaya alternatif alacağız dedikleri haber de yalan yani
Sn. Chedjou hazretleri ile sözleşme yenilenmeli. Beyefendiye moral olacaktır yeni sözleşme, çok bitkin görünüyor. Yıllardır tek başına savunmaya çalışıyor acımasızca gelişen atakları.
"ÖN LİBERODA PROBLEM YOK AMA..."
Transfer sorularına yanıt veren Levent Nazifoğlu, "Dzemaili'nin gitme ihtimali var. Transfer yapacağız. Ön liberoda bir problemimiz yok. Tolga sizin için sürpriz olabilir ama bizim için değil. Biz kendisini defalarca izledik. Alternatif olarak orayı güçlendirmemiz lazım" dedi.
fidyosu liktivi'de.