GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 354

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
644K
Sayfa
354/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
338761bce5b8601e0d0f953d93f3624d.png

Hakan Delikanli

Denayer zaten geldi gibi de tiote işi çok önemli. Eğer o olursa müthiş olur ama ben hala daha düşük seviyede birinin geleceğini düşünüyorum . Türk bir yedek alırız

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ridvan Dilmen'i sevmem ama Guntekin'e bakarak o bile gozume adam gibi gozukuyor.

Bu Guntekin tam bir ezik. Zannedersin yine bir Gomez ayarinda adam bulacaklar. Zannedersin 3-4 tane daha ust duzey oyuncu alacaklar...

Su Guntekin'in got olusu bazen seks'ten iyi geliyor adama...

O derece nefret ediyorum su sokuktan

öyle bir açıklama yok
az önce tvde izledim
dzemanın gitme ihtimali var, tolganın iyi çıkacağını biliyorduk, sizin için sürpriz olmuş olabilir ama biz defalarca izledik tolga'yı falan dedi. ama o bölgeye bir oyuncu daha almayı düşünüyoruz dedi.
hiç de 'tolgaya alternatif' ya da genç menç gibi bir ifade kullanmadı.
tiotenin geleceğine ben de inanmıyorum ama tolgaya alternatif alacağız dedikleri haber de yalan yani

Sponsor anlaşması imzalandığı gün açıklamış Dursun Özbek.

Meloyu sordular başkana. O bölgeye daha genç oyuncu alacağız dedi.

öyle bir açıklama yok
az önce tvde izledim
dzemanın gitme ihtimali var, tolganın iyi çıkacağını biliyorduk, sizin için sürpriz olmuş olabilir ama biz defalarca izledik tolga'yı falan dedi. ama o bölgeye bir oyuncu daha almayı düşünüyoruz dedi.
hiç de 'tolgaya alternatif' ya da genç menç gibi bir ifade kullanmadı.
tiotenin geleceğine ben de inanmıyorum ama tolgaya alternatif alacağız dedikleri haber de yalan yani

Tolga'ya demedi zaten , iyi izle ama. Ön libero sorunu yok , Tolga zaten iyi diye aldık ; yine de uzun maratonda sakatlık vs. yüzünden orta saha için alternatif alacağız dedi. Bu adamlar yıldızlar alacağız deyip 1 hafta sonra Eren ile Tolga'yı alan adamlar bir de. Bu Polyanna'lığı Sergen bile yapamazdı kardeşim :)

genç oyuncu alırlar gibi ortasahaya dandik bir yerli oyuncu olmamasını temenni ederim carole un ortaalan versiyonu bir zenciyi oraya yerleştirelim. tiote yi almaya yelteniceklerine pek ihtimal vermiyorum şuan.

-------------Muslera-------------

Cavanda-----Serdar-----Denayer----Carore

-------Diarra------------Tolga----------

Podolski------Sneijder--------Bruma

--------------Niasse----------------

Olabilecek en ideal kadro bu..

Tolga'ya demedi zaten , iyi izle ama. Ön libero sorunu yok , Tolga zaten iyi diye aldık ; yine de uzun maratonda sakatlık vs. yüzünden orta saha için alternatif alacağız dedi. Bu adamlar yıldızlar alacağız deyip 1 hafta sonra Eren ile Tolga'yı alan adamlar bir de. Bu Polyanna'lığı Sergen bile yapamazdı kardeşim :)

zaten ben de düzgün bir oyuncu alamayacaklarını düşünüyorum yazmışım
ne polyannası
o haber yalan diyorum sadece
sen önce bi okuduğunu anlamasını öğren

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt