Ali Yılmaz
10 Numara!
Denayer zaten geldi gibi de tiote işi çok önemli. Eğer o olursa müthiş olur ama ben hala daha düşük seviyede birinin geleceğini düşünüyorum . Türk bir yedek alırız
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gelsin Tiote.
Top geçer Adam geçmez.
Canavar, Canavar bu.
Bir DMC Transfer şart oğlu şart.
öyle bir açıklama yok
az önce tvde izledim
dzemanın gitme ihtimali var, tolganın iyi çıkacağını biliyorduk, sizin için sürpriz olmuş olabilir ama biz defalarca izledik tolga'yı falan dedi. ama o bölgeye bir oyuncu daha almayı düşünüyoruz dedi.
hiç de 'tolgaya alternatif' ya da genç menç gibi bir ifade kullanmadı.
tiotenin geleceğine ben de inanmıyorum ama tolgaya alternatif alacağız dedikleri haber de yalan yani
derdiyoktan yol olmas gibi
bana nolur tek maçlık yorumun olduğunu söyleme nolur bak bir efsaneyi gözümde bitirme reysss
Tiote Melo dan daha mi genc?Sponsor anlaşması imzalandığı gün açıklamış Dursun Özbek.
Meloyu sordular başkana. O bölgeye daha genç oyuncu alacağız dedi.
zaten ben de düzgün bir oyuncu alamayacaklarını düşünüyorum yazmışımTolga'ya demedi zaten , iyi izle ama. Ön libero sorunu yok , Tolga zaten iyi diye aldık ; yine de uzun maratonda sakatlık vs. yüzünden orta saha için alternatif alacağız dedi. Bu adamlar yıldızlar alacağız deyip 1 hafta sonra Eren ile Tolga'yı alan adamlar bir de. Bu Polyanna'lığı Sergen bile yapamazdı kardeşim
Sent from my iPhone using Tapatalk
zaten ben de düzgün bir oyuncu alamayacaklarını düşünüyorum yazmışım
ne polyannası
o haber yalan diyorum sadece
sen önce bi okuduğunu anlamasını öğren
vallah daha ilk maç ama bana da acaip vasat olacakmış gibi geldihosuma gitmedi saha icindeki hal-ul hareketleri