Inşallah YALANDIR.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Inşallah YALANDIR.
Ya hayir onuda gectim geçen sene bu adamin parasini biz verip baska kulübe kiraladik.Yonetimin yalakaligini yapmak icin neymiş efendim eski baskanlar olsaymis ustune para verip gonderirmis.Ona kizdim beno iş oyuncunun profesyonelliğine kalmış adamsa istenmediği yerde durmaz daha az kazanacağı yeri seçer oynamak için ama adam değilse yatarım da paramı da alırım der şuan elimizde olan bazı futbolcular gibi
Denayer+on libero(scout)+Rodallega
galiba diyecemde Dursun 1 oyuncu daha alacagiz demisti. Neyse yalan soyledigini unutmayalim.
Umut-Tarik-olcan-endogan-Emrah-Salih-Dzemali
Diger 2 isim kim
italyan kızları seviyorum abiNiye ki? Rus hanım efendileri sevmiyormusun?
Dünya 3. Lüğünü de iade etsinler o zaman öyle saçmalık olmaz merak etme senMustafa Kocabey konuşuyor şimdi bende,biraz geriden geliyorum.
Ya beni ilgilendiren tarafı,bizi ilgilendiren tarafı,bu bahaneyle üzerimize gelip,şampiyonluklarımızı kupalarımızı falan almaya kalkışmaları.Yoksa Hakan Şükür Fethullahçıymış,Arif Erdem Fethullahçıymış bunlar bizi ilgilendirmez.Bu konularla ilgili bir şey geçti mi,şampiyonluklarla ilgili?
İtalyan kızları çirkin olur sergen genellikle. Gel sana rus ayarlayalımitalyan kızları seviyorum abi
Opsiyonlari onda, parayi yatirdiktan sonra bal gibi de giderontivero ocakta geliyo,gitmez bi yere.gitmemeli de.
kadın hormonu fazla bunda ,belliakşamdan beri denk geliyorum erkek futbol takımına futbolcu olarak almış şikecişehir bunu
![]()