ben de onu unuttum:sad: hala severim o ayrıAdam seni unutmuş , sen de zorlama Sergen yabence sen de seviyorsun onun senle uğraşmasını
Sent from my iPhone using Tapatalk
ben de onu unuttum:sad: hala severim o ayrıAdam seni unutmuş , sen de zorlama Sergen yabence sen de seviyorsun onun senle uğraşmasını
ben de onu unuttum:sad: hala severim o ayrı
bi ara yaser vardı forumda,sana rus karı ayarlayacam derdi sürekli.ondan daha iyiArda , taktı mı birine kafayı takıyor ama bel altı vurmuyor . O yüzden kavga da etmeyin yani
O arda başka Arda amaArda , taktı mı birine kafayı takıyor ama bel altı vurmuyor . O yüzden kavga da etmeyin yani
O arda başka Arda ama![]()
Muhabbetinizin devamında evet. Neyse biraz karıştı muhabbet.Arda Sadi için yazdı ama![]()
Kadir Çetinçalı @kadircetincali
Galatasaray, Dzemaili'yi 1.3 milyon Euro'ya Bologna'ya sattı. Ayrıca Dzemaili'ye 2.1 milyon Euro ödemekten de kurtuldu.
Hadi ulan yapın bir ön libero transferi.
Niye ki? Rus hanım efendileri sevmiyormusun?bi ara yaser vardı forumda,sana rus karı ayarlayacam derdi sürekli.ondan daha iyi![]()
Şuan ihtiyacımız olan topçu lawaldır.
Ortasahaya dinamizm katması vr diagonal paslarıyla vieramız olabilir
Nevzat Dindar: "Galatasaray, ön libero transferi yapacak ancak öncelikli gündem 9 futbolcuyla yolların ayrılması."