GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 389

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
644,4K
Sayfa
389/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Kocabey konuşuyor şimdi bende,biraz geriden geliyorum.

Ya beni ilgilendiren tarafı,bizi ilgilendiren tarafı,bu bahaneyle üzerimize gelip,şampiyonluklarımızı kupalarımızı falan almaya kalkışmaları.Yoksa Hakan Şükür Fethullahçıymış,Arif Erdem Fethullahçıymış bunlar bizi ilgilendirmez.Bu konularla ilgili bir şey geçti mi,şampiyonluklarla ilgili?
yok geçmedi öyle bir şey bayağıdır izliyorum.

Serefsiz...

Mustafa Kocabey: "Hakan Şükür kral falan değildir. Galatasaray'da tek bir kral vardır. O da Metin Oktay'dır. "

Mustafa Kocabey: "Hakan Şükür kral falan değildir. Galatasaray'da tek bir kral vardır. O da Metin Oktay'dır."

Boyle adi orman cocuklarindan nefret ediyorum. Isin kotu tarafi cikipta savunamayiz Kral'i. Bana ne siyasi gorusunden. H.Sukur bizim Kralimizdir ve efsanemizdir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vay be bizi yıllar evvel ağlamaktan öldüren o filmin yapımcısı demek sendin ha reyis? @Osman SEDEN kızın galatasaraylı olmasından anlamalıydık zaten

oEYY8o.png

demek bazı şeylerin artık farkına vardınız. konuyla alakalı açıklamayı daha sonra yapıcam
post-36544-Robert-Downey-Jr-Ovaries-gif-I-yFvC.gif

Serefsiz...

Mustafa Kocabey: "Hakan Şükür kral falan değildir. Galatasaray'da tek bir kral vardır. O da Metin Oktay'dır. "

Mustafa Kocabey: "Hakan Şükür kral falan değildir. Galatasaray'da tek bir kral vardır. O da Metin Oktay'dır."

Boyle adi orman cocuklarindan nefret ediyorum. Isin kotu tarafi cikipta savunamayiz Kral'i. Bana ne siyasi gorusunden. H.Sukur bizim Kralimizdir ve efsanemizdir.

Bana göre pragmatist davranmak zorundayız.Hakan Şükür'ü şu dakikadan sonra savunmak sadece Galatasaray'a zarar getirir.Kulüp de bunu bildiği için alelacele ihraç etti zaten.

@Ozan Puki yapımcısı değil kardeş, filmde küçük kıza film çeken yapımcı rolünü oynayan oyuncu @Osman SEDEN.

yapımcı değil film artisti kendileri.

yapımcı
yönetmen
senarist
aktörlük hepsi var yönettiği bir çok filmde rolde almıştır hitchcock styla ama dediğim gibi yazılı açıklamamı sergen zeren sizlere daha sonra duyuracak.

Ben bir Hagi iki de Şota , futbolculuğu ile teknik direktörlüğü ile bu kadar tezatlık olan başka adam hatırlamıyorum

Rodegalla imiş o Twitter duyumcusuna göre, raskalnikov mudur nedir o diyor. Valla ilk başlarda duydukça sinir oluyordum ama büyük Başkan yine büyük iş yaptı ve de hugo gelse en çok ben sevineceğim . Helal lan Başkan , bizi Nasıl da yola getirmeyi biliyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt