Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
Daha 19 yaşında geçen sene 40 üstü maç oynamış. Geçen maçını izledim adam 50 metre ayağa pas atıyor. Potansiyeli müthiş.tielemans favorim
Daha 19 yaşında geçen sene 40 üstü maç oynamış. Geçen maçını izledim adam 50 metre ayağa pas atıyor. Potansiyeli müthiş.tielemans favorim
hem amc hem de mc oynayabiliyor hatta biraz box to box eğilimi bile var.Daha 19 yaşında geçen sene 40 üstü maç oynamış. Geçen maçını izledim adam 50 metre ayağa pas atıyor. Potansiyeli müthiş.
Niasse - Tiote - Denayer
Bunlara razıyım.
razyimis
level atlar takim.
Ben 1 Aslanım @ben1aslanim 9 Ağu
B1A FLAŞ! | Jason Denayer 1 yıl daha kiralık olarak Galatasaray'da! 200B€ kiralama ücreti. Denayer ise 1 yıllık 800B€ kazanacak.
Sergen'den önce paylaştım affetsin![]()
Niase zu bjk
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
6 gün önce söylemiştik zaten diye RT atmışlar zaten , bakalım doğru çıkacak mı.önceden söylenen rakamlar.
Biz 1 ay uğraşır alamayız, adamların gündemine bugün girse yarın imzalarlar. Gerçi almak istediğimizi bile sanmıyorum ya çingene pazarlığı yapıyorlar yada numaradan ilgileniyor bizimkiler.GSScouting @gsscoutingtr 23 dk.23 dakika önce Niasse'nin satın alma opsiyonu Galatasaray'ın üzerinde uğraştığı konulardan.
Bu da 1 aydır bize yazıyor.
Topçuları söylediler işte hakan-emre-arif vs.Canlı Yayın - A Haber
FETÖ ve futbolla alakalı bir program var şu anda.Son 20 dakikadır izliyorum,Mustafa Kocabey de var,Galatasaray'a sızdılar diyen herif.Önceden izleyen arkadaşlar varsa,hiç adımız geçti mi,veya 1996-2000 dönemi?
Şu Club Brugge'de ki Ezquirdo'mudur nedir,vicdansız deli top oynuyor. Tabi bide Anderlechte oynayan Tielemans var.
asporda denayer geldi diyorlar birde forvete alternatif icin ugrasiyorlarmis.
önlibero durumu zaten var.
tiote yada johansen diyorlar.
Topçuları söylediler işte hakan-emre-arif vs.
evren de diğer takımlardan da gelenler vardı, olayı galatasaray'a odaklamayalım oyuncu düzeyinde bunlar dedi
Romen takımları ne alaka Gökhan kardeşim.?Bu romen takımarı ağır kazıkcı oluyor.
Aynısını brezilyada 3 m euroya alacağın adama 10 m fiyat çekiyorlar.