Baki Özden
Büyük Kaptan
Bjknin en iyi 2 oyuncusu gitti onların boşluğunu zor doldururlar
Aldıkları paranın 3 te biri ile Sneijder'i transfer etmese bari BJK dünya kulubü..Sosa milana transfer olmuş.
Zor iş o. Okadar düşmedi sneijderAldıkları paranın 3 te biri ile Sneijder'i transfer etmese bari BJK dünya kulubü..
koşun duyum
| moumou | 18:38 |
galatasaray 3 oyuncu daha alcak1 denayer 2on libero 3forvet ozellikle forvet bu hafta açiklanacak buyuk bir ihtimalle kiralik ve genç olacak
(webaslan'da kullanıcı yorumu)
Allah'ım sen sabır ver kimlere kaldık:atess:
bjknin kasasında 13 m civari para varmış fiko 2 haftada ne yapacak bakalım. inşallah saçmalarlar
koşun duyum
| moumou | 18:38 |
galatasaray 3 oyuncu daha alcak1 denayer 2on libero 3forvet ozellikle forvet bu hafta açiklanacak buyuk bir ihtimalle kiralik ve genç olacak
(webaslan'da kullanıcı yorumu)
Allah'ım sen sabır ver kimlere kaldık:atess:
çok iyi para hemde peşinmiş. ama bjk için önemli oyuncu yerine kimi alacakları önemliYalnız bu Sosa'ya 7.5 çok iyi para.
Sent from my iPhone using Tapatalk
çok iyi para hemde peşinmiş. ama bjk için önemli oyuncu yerine kimi alacakları önemli
Allah'ını seversen bu ne ? Orada yazanların yaş ortalaması 17. İnanmadın biliyorum da herkes duyumcu arkadaş.
Açıkça ben Gomez'e gıpta ile bakıyordum da bu adamda öyle abartılacak bir şey görmedim hiç, belki bendedir sorun. bjk için önemliydi o kesin, fikonun işi belli olmaz ; gider 200 bine iyi birini kiralar. Biz de Eren'e Serdar'a para verip 8. sınıf orta saha bekleriz işte.
Kimlere kaldık derken?
İlk defa sana katıldım kardesimFener'in su 92 kupamiz var sacmalagini görüyorum son bir kac günde 1959 dan öncesini de hesaba kattiklari icin.
O hesaba göre bizim de 89 kupamiz varmis galiba, sorun yok bu gidisle bir iki seneye o kendilerince yaptiklari hesaplamada bile önlerine geceriz bu dangalaklarin.
onların yaşı değil umurumda değil zaten renktaş olay şu adam orada okunacağı düşünerek duyum paylaşmış..
çok saçma kadro planlaması yaptık 15 m euroya taş gibi kadro kurulurdu. forvete orta sahaya defansa transferler tartışılmayacak oyuncular olmalıydı çünkü o mevkilerde kaliteli oyuncularımız yoktu nokta transferler gerekti riske girdik