GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 387

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
644,4K
Sayfa
387/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Di Marzio nun haberine bakarsak Dzemaili nin sözlesmesi fesh edilecek gibi. Tamam 2+ milyon dan kurtuluyoruz da ama bonservis almadan satmamiz sacma olur.

Bizim yönetim transfer yapmaz. Açıkcası kupayı ucunda kupa olduğu için aldık. Bu takım bu sene ilk 3'e zor girer. Ciğerci- Selçuk ikilisi ile.

Beşiktaş Jimnastik Kulubü :

[FONT=roboto_condensedregular]"Wesley Sneijder'in transferi ile ilgili olarak kulubü Galatasaray SK ile görüşmelere başlanmıştır."

ciğerci verelim olmazsa.. [/FONT]
:P

Son düzenleme:
Bjk baya baya kan kaybetti...

Sadece lig olsa neysede bunlar 3 kulvarda ortalik mai olurlar. Umarim bu karisiklikta aradan siyrilip sampi oluruz

Sadece iyi bir on libero transferi bile yeter lan dumbuk yonetim!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sosanın yeri dolar. Okadar iyi değildi bencede. Systeme uyuyordu işte okadar.
Düz oyuncu. Asıl gomezin yeri dolmaz bunlarda

Aynen katiliyorum. Sosa'nin yerini en kötü Hamza'nin deyimi ile iclerinden hallederler Oguzhan ile.

Ama Gomez'in yeri öyle kolay kolay dolmaz. Adamlar tamamen tek adama dayali bir düzende olan bir takim oldular, yani adamlarin gol yükünü cekecek oyunculari yok ellerinde. Gomez tek basina gol yükünü sirtladi gecen sezon. Kerim Frei, Olcay, Q7, Oguzhan, Sosa falan toplasan 20 golü atarlar mi muamma. Gördük 2 gün önce Cenk'in halini. Cenk Besiktas da tas catlasa 15 gol atar o da gercekten ulasabilecegi maksimum gol sayisi olur tüm sezon her macta oynarsa.

Bizde mesela tam tersiydi gecen sezon. Net bir forvetimiz olmamasina ragmen neredeyse Besiktas kadar gol attik. Bir de adam akilli forvetimiz olsaydi gol atma rekoru kirabilirdik o berbat halimize ragmen hep 1 numarali bir forvetin eksikligini hissettik.

Bizde gol atabilecek adam cok. Selcuk, Sneijder, Sinan, Bruma, Podolski, Eren ve beyinsizin teki olsa bile Yasin var. Yine ayni gecen sezon oldugu gibi hala bir hedef forvet eksik takimda.

Bjk baya baya kan kaybetti...

Sadece lig olsa neysede bunlar 3 kulvarda ortalik mai olurlar. Umarim bu karisiklikta aradan siyrilip sampi oluruz

Sadece iyi bir on libero transferi bile yeter lan dumbuk yonetim!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Forvet almazlarsa zaten hiç şampiyon olamazlar bence

Cenk kazması Gomezin geçen sezon yaptığını yapamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt