Melo + Denayer gelsin 2 sene ust uste sampiyonluk garanti. Meloda futbolu bizde birakir. Tiote falan kalsin. zaten alamazlar ayri konu
Dün beşiktaşın borcu açıklanmış neredeyse 1.5 milyar Türk lirası.Allah aşkına bir yerde konuşuldumu? Her yerde anca Galatasaray battı diyor paralı köpekler
çünkü bjk yı konuşmaya başlasalar 1 aya kalmaz kayyum atanır batarlar,fenev içinde aynı şey geçerli.bizde öyle biz sıkıntı yok.kafasına sandalye yedikten sonra ,dönüp ,sandalyeyi kafasına geçiren adamı döven Türk filmi kahramanları gibiyiz.
Aynen o videoyuda izledim az önce.Bizim savunma problemlerine falan değinmiş.Bjkde iyi değil bence bu sene çok takılırlar deplasmanlarda
Oğuzhan falan hikaye ,benim izlediğim çoğu maçı Sosa ve Gomez çözdü geçen sene,özellikle de Sosa, fiko da biliyor bunu ,sıktı sıktı ama sonunda adam gitti
Melo + Denayer gelsin 2 sene ust uste sampiyonluk garanti. Meloda futbolu bizde birakir. Tiote falan kalsin. zaten alamazlar ayri konu
Melo Türkiyeye dönmek istemiyor. Bizde Melo'yu istemesek iyi olur. Melo dönemi bitti artik. Uzatmaya gerek yok.
Süper kupanın gazı ile Dursun en fazla transferi kapatır.
6.700 kombine ve olası bir transfer kapandı acıklamasında hepsinin iptal edilmesi.
kapatsın bakalım.
combo yapmışssın aminu umarı bende beğeniyorumtiote-niasse-denayer-aminu.
4 zenci ile 90 puan cepte.
combo yapmışssın aminu umarı bende beğeniyorum
Tinerciler Sosayi 7.5m avroya sattı
Sosa ve Töreden 10.5m avro kazandılar